Το Hit Channel σας στέλνει στο Sprite One Shot Festival!

Στείλτε τις συμμετοχές σας στο promo@hit-channel.com με τίτλο μηνύματος: One Shot και στο περιεχόμενο του mail το ονοματεπώνυμο σας και δύο τυχεροί θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την 2η φάση του festival που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Απριλίου στο 7 Sins! Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail από το οποίο έστειλαν την συμμετοχή τους.

 

Αυτή την Κυριακή 1 Απριλίου, θέση μπροστά στα μικρόφωνα παίρνουν οι Attackes Raps (Θεσσαλονίκη), Smash Hit (Νέα Σμύρνη), Mufa Stylz (Μύκονος), Out of Order (Αθήνα) και Zero to Hero (Αθήνα). Το τρίτο battle θα αναδείξει έναν ακόμα νικητή, αφήνοντας πια μόνο δύο θέσεις για να συμπληρωθεί η πεντάδα του μεγάλου τελικού! Special guest της βραδιάς θα είναι ο Anser από τους FlowJob.
Το “Sprite One Shot Festival” δίνει τη δυνατότητα για διάκριση σε καλλιτέχνες οι οποίοι δεν έχουν λάβει την αναγνώριση που τους αναλογεί στο χώρο. Είκοσι hip hop συγκροτήματα ή solo artists διαγωνίζονται σε 5 events και παρουσιάζουν τις δουλειές τους σε 20λεπτα sets. Μοναδικός κριτής είναι το κοινό, το οποίο καλείται να αξιολογήσει τη μουσική τους μέσω ψηφοφορίας που διεξάγεται στο χώρο αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας. Ο μεγάλος νικητής, που θα προκύψει στον τελικό της 29ης Απριλίου, θα αποκτήσει μια κυκλοφορία e-single, videoclip, φωτογραφική και γραφιστική κάλυψη, υποτροφία από το ωδείο Ακρόπολης, studio time, συμβόλαιο management και booking agent. Το μόνο που χρειάζεται λοιπόν, είναι η παρουσία σας σε συνδυασμό με καλή παρέα και μια παγωμένη Sprite.

Η είσοδος στο 7sins κοστίζει 6 ευρώ και οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30.

7sins | Θεμιστοκλέους και Γαμβέτα| Εξάρχεια

 

Με την υποστήριξη του Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας