Αρχική Μουσικά Νέα Pop/RnB music Η Madonna ξεπερνάει τον Elvis

Η Madonna ξεπερνάει τον Elvis

-

Δες και αυτά

Madonna
Madonna

Η  popstar με το “MDNA” κατακτά για δωδέκατη φορά τη κορφή στο αγγλικό chart των άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις

Η Madonna σπάει το ρεκόρ του Elvis Presley με το “MDNA

“MDNA” – το άλμπουμ που κυκλοφόρησε η Βασίλισσα της pop στις 26 Μαρτίου – βρέθηκε στη πρώτη θέση του Βρετανικού Top Ten των δίσκων με τις πιο πολλές πωλήσεις και έτσι έγινε το δωδέκατο άλμπουμ της miss Ciccone που πετυχαίνει αυτό το αποτέλεσμα.

Μέχρι σήμερα, ο “The King” ήταν ο καλλιτέχνης με το μεγαλύτερο αριθμό αμπουμ στη πρώτη θέση του Αγγλικού chart,11 φορές Νο1

Ένα αρκετά καλό νέο για τη Material Girl, τη στιγμή που το τελευταίο άλμπουμ της δεν έχει εκτιμηθεί και τόσο πολύ, με πολλούς να θεωρούν ότι στο παρελθόν έχει κάνει και καλύτερες δουλειές.

Ένα πραξικόπημα για την Υλικό κορίτσι, παρά το τελευταίο άλμπουμ της δεν ήταν πολύ εκτιμήθηκε από τους επαγγελματίες, οι οποίοι θεωρούν ότι όταν ο καλλιτέχνης έχει καταφέρει να παράγουν την καλύτερη εργασία.

Όπως έχει αποκάλυψε η Madonna στη Sun οι πρώτοι που την κρίνουν είναι τα παιδιά της – Lourdes, Rocco, Mercy και David  – που δεν εκτιμούν πάντα τα τραγούδια της μαμάς και δεν το κρύβουν καθόλου. Η τραγουδίστρια παραδέχεται ότι νιώθει άσχημα, αλλά ταυτόχρονα εκτιμά την ειλικρίνειά τους

Αφήστε το σχόλιό σας