Η Lana Del Rey αισθάνεται “f*cking crazy”, αλλά δεν είναι δικό της φταίξιμο. Ότι πίσω από αυτή τη μελαγχολική αύρα κρυβόταν μια πολύπλευρη προσωπικότητα το ξέραμε ήδη, αλλά τελευταία η Lana κάνει τα πάντα για να ενισχύσει την εικόνα της «καταραμένης».

Αυτή τη φορά Lana φιλοξενείται στο εξώφυλλο νέου τεύχους του περιοδικού Rolling Stone και στην συνέντευξη  που παραχώρησε διευκρίνισε ότι δεν είναι τόσο δυστυχισμένη όσο ακούγεται…

 

«Λοιπόν, αισθάνομαι τρελή, αλλά δεν νομίζω ότι είμαι. Οι άνθρωποι με κάνουν να αισθάνομαι τρελή.»

Η Lana Del Rey σχολίασε επίσης τη δήλωση που έκανε πριν από λίγε εβδομάδες στον The Guardian που έλεγε πως «Εύχομαι να ήμουν νεκρή», τονίζοντας πως η δημοσιογράφος της Guardian την παγίδεψε να πει κάτι τέτοιο.

«Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που συναντώ νομίζουν πως θέλω να αυτοκτονήσω ανά πάσα στιγμή»

Όσον αφορά τους λυπηρούς στίχους των τραγουδιών της όπως «he hurt me and it felt like true love» η τραγουδίστρια εξήγησε:

«Απλά δεν θέλω να την ακούσουν καθόλου. Είμαι πολύ εγωίστρια, κάνω τα πάντα για τον εαυτό μου. Θέλω να πω, κάθε μικρό πράγμα, μέχρι την κιθάρα και τα τύμπανα. Είναι μόνο για μένα… δεν θέλω να τα ακούνε και να τα σκέφτονται. Δεν είναι δική τους δουλειά!»

Η Lana Del Rey επίσης μίλησε για τις πρώτες εμφανίσεις της, σαν αυτή στο Saturday Night Live και εκείνους που το «έπαιξαν» φίλοι της και στην πρώτη δυσκολία την έκαναν.

Lana Del Rey @ Rolling Stone Magazine 2014
Lana Del Rey @ Rolling Stone Magazine 2014

Αφήστε το σχόλιό σας