Η Britney Spears είναι η τελευταία celebrites που λανσάρει μια σειρά μια εσώρουχα πυτζάμες και νυχτικά και δείχνει super hot στις διαφημίσεις!

Η διάσημη pop star μπαίνει δυναμικά στο χώρο της μόδας, αφού έχει σχεδιάσει μια σειρά από εσώρουχα που ονομάζεται The Intimate Britney Spears, που θα κάνει το ντεμπούτο της στις 9 Σεπτεμβρίου στην Αμερική (κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης!) και στο Καναδά, ενώ για να τα δούμε στην Ευρώπη θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 26 του ίδιου μήνα.

Μάλιστα η Brit ήθελε να είναι η πρωταγωνίστρια της πρώτης εικόνας του διαφημιστικού και δείχνει πραγματικά super sexy φορώντας τα μαύρα εσώρουχά της.

Όσο για το σκοπό αυτή της σειράς η Britney Spears είπε:

«Κάθε γυναίκα πρέπει να αισθάνεται σίγουρη και όμορφη με ό, τι φοράει. Το όραμά μου για το The Intimate Britney Spears είναι να δημιουργούν κομμάτια σέξι, πολυτελές και ταυτόχρονα άνετα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσω αυτή τη συλλογή, διότι πιστεύω ότι έχω πετύχει το στόχο μου.»

Η σειρά θα περιλαμβάνει σετ εσωρούχων, κιμονό, νυχτικά και πυτζάμες σε διάφορα μεγέθη και στις ΗΠΑ οι τιμές κυμαίνονται από 17 – 79 δολάρια.

Αφήστε το σχόλιό σας