Η Alicia Keys περιμένει το δεύτερο παιδί της και φωτογραφίζεται γυμνή στο instagram.

H τραγουδίστρια όπως είναι γνωστό δεν συνηθίζει να «γδύνεται» για να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά όταν πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό δεν λέει όχι.

Έτσι αυτή τη φορά για να στηρίξει τη φιλανθρωπική οργάνωση #WeAreHere, που αποτελεί και τον τίτλο του τελευταίου τραγουδιού της, η Alicia Keys φωτογραφήθηκε χωρίς ρούχα με τα χέρια της να καλύπτουν το στήθος της και στην φουσκωμένη κοιλία της ζωγραφισμένο στα λευκά το σήμα της ειρήνης.

“Εσύ και εγώ είμαστε σε μια αποστολή για να κάνουμε ένα πιο ευγενικό και πιο ειρηνικό κόσμο. Το κίνημα #WeAreHere ξεκινά σήμερα.”

Το “We Are Here” είναι μια πραγματική φιλανθρωπική εκστρατεία που θέλει να αλλάξει τους νόμους για την πώληση των όπλων, τη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης, να αγωνιστεί για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και για την μόρφωση των γυναικών σε ορισμένες χώρες του κόσμου. Η Alicia δήλωσε στους New York Times:

“Θέλω να συγκεντρώσω έναν στρατό. Ήρθε η ώρα οι άνθρωποι να δείξουν ενδιαφέρον σε αυτά τα θέματα. Μερικά πράγματα δεν μπορεί να αγνοηθούν.”

Η Alicia πρόσθεσε ότι όλοι σκεφτόμαστε τα ίδια πράγματα σχετικά με ορισμένες αδικίες. Έτσι πρέπει να πάρουμε θέση και να κάνουμε κάτι, αντί απλώς να εκφράζουμε θυμό ή απογοήτευση.

Αφήστε το σχόλιό σας