Η Νατάσσα Μποφίλιου λίγες ημέρες πριν την συναυλία της στην «Τεχνόπολη» την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου βρέθηκε καλεσμένη του MTV Coolwave Challenges αποκαλύπτοντας πολλές πτυχές της και την οπτική γωνία από την οποία βλέπει την μουσική.

Όσον αφορά την προκείμενη συναυλία της στην Τεχνόπολη, έδωσε το στίγμα για το τι να περιμένουμε.

«Όπως κάθε φορά έχουμε προσπαθήσει να κάνουμε ένα live πολύ δυναμικό, θα κουβαλάει όλη αυτήν την χαρά και την ενέργεια που πήραμε από τις καλοκαιρινές μας συναυλίες από όλη αυτή την δυνατή χρονιά.»

Για τους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό της ως μία από τις σπουδαιότερες καλλιτέχνιδες της νέας γενιάς και το αν την αγχώνουν δήλωσε:

«Δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι κάποιο βάρος. Μπορεί σήμερα να αρέσω σε κάποιον και αύριο να μην του αρέσω. Επειδή αυτό είναι εγκλωβιστικό από μόνο του, έχω αποφασίσει να στέκομαι μακριά.»

Πώς είναι όμως η Νατάσσα στην προσωπική της ζωή;

«Η έκρηξη είναι ένα στοιχείο που πολλές φορές προσπαθώ να αποφύγω, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνω. Η συμπεριφορά μου στην σκηνή είναι όπως και στη ζωή. Εάν κάποιος θέλει να με μάθει, όταν θα έρθει σε ένα live θα ξέρει το 70% της Νατάσσας»

Είναι ανθρωπος της αλλαγής;
«Κάνω αλλαγές, γιατί μου αρέσει εγώ να μην βαριέμαι, καθώς θεωρώ όταν βαριέμαι εγώ, είμαι βαρετή και για τους άλλους. Γι’αυτό προσπαθώ να ανανεώνομαι, θέλω να κάνω πάρα πολλά και πολύ διαφορετικά πράγματα καλλιτεχνικά»

Επιπλέον η Νατάσσα Μποφίλιου ανέφερε και τις μουσικές της προτιμήσεις, ξεκινώντας από τους Depeche Mode και συμπλήρωσε:

«Ακούω το ίδιο ευχάριστα από Deftones, Led Zeppelin, Nina Simone μέχρι Μοσχολιού, Διονυσίου, Γαλάνη. Μου αρέσει η καλή μουσική.»

Σχετικά με την ανταπόκριση των καινούριων της τραγουδιών, τόνισε:

«Όταν κάναμε τις «Μέρες του φωτός», το πρώτο τραγούδι που βγήκε στα ραδιόφωνα (σ.σ. από τον καινούριο της δίσκο), επειδή ένα τραγούδι πολύ διαφορετικό υπήρξαν πολλοί πόλοι αντίθετων αντιδράσεων, τώρα νομίζω έχει πιο αποδεκτό γιατί μία ιδέα ανανεωτική που την στηρίξαμε.»

«Δεν με νοιάζει η άποψη του κοινού»

«Όταν ένας καλλιτέχνης αρχίζει να καλλιτεχνεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του κοινού, έχει χάσει την αρχή της τέχνης, που είναι η επιθυμία για προσωπική έκφραση. Δεν με νοιάζει η άποψη του κοινού. Χαίρομαι πολύ όταν του αρέσει αυτό που κάνουμε, λυπάμαι αν κάτι δεν του αρέσει, αλλά δεν θέλω να με εγκλωβίσω. Γιατί θεωρώ ότι τότε θα χάσω πραγματικά την ουσία του γιατί κάνω μουσική.»

Αφήστε το σχόλιό σας