Μια φορά κι έναν καιρό

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Μάνδρα. Ασχολείται με το χορό από τριών χρόνων κι έχει μια δίδυμη αδελφή, τη Γιώτα. Είναι επαγγελματίας χορεύτρια και καθηγήτρια χορού. Το ίδιο και η αδελφή της. Οι δυο τους διατηρούν σχολή χορού στην Ελευσίνα. 

 Το πασίγνωστο «Μπράβο» με τη Ρούλα Κορομηλά, όπου σε ηλικία 16 ετών χόρευε -πάντα μαζί με την αδελφή της- στο μπαλέτο του Κάρολι Βάμος.Το τηλεπαιχνίδι «Λεφτά στα τυφλά», όπου κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στο πλευρό του ηθοποιού Χρήστου Σιμαρδάνη

Στιγμή αδυναμίας

Η παρουσίαση της μόδας στα πρωινάδικα. Εχει τόση τσαχπινιά που σίγουρα της ταιριάζουν πιο αβανταδόρικες στήλες στις εκπομπές που συμμετέχει. ο ξανθό κορίτσι από τη Μάνδρα Αττικής παρακολουθούσε τα καλλιστεία από τότε που πήγαινε στο νηπιαγωγείο και ονειρευόταν να περάσει κι αυτή μια μέρα τη γέφυρα της ομορφιάς. Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα το 2001, όταν εξελέγη αναπληρωματική Μις Ελλάς. Ακολούθησε η συμμετοχή της στο διαγωνισμό Miss Europe, όπου μπήκε στην πρώτη δεκάδα. Στη συνέχεια παρουσίαζε για ενάμιση χρόνο το «Super game», ενώ έβγαλε και τη σχολή παρουσιαστριών του ΑΝΤ1. Για μια σεζόν δούλεψε στον «Πρωινό καφέ» και μετά πήγε στον «Ομορφο κόσμο το πρωί». Από κει μεταπήδησε στο τηλεπαιχνίδι «Λεφτά στα τυφλά» και σε λίγες εβδομάδες θα την καμαρώσουμε στην πολυαναμενόμενη «Εκδίκηση της ξανθιάς».

Συχνάζει
Παντού! Στη Γλυφάδα για καφέ και στην Ερμού και το Κολωνάκι για ψώνια. Το στέκι της είναι το «Guzel», αλλά της αρέσουν πολύ και τα μπουζούκια. 

Αφήστε το σχόλιό σας