Γιώργος Μαζωνάκης & Νίκος Κουρκούλης μαζί στην πίστα

Γιώργος Μαζωνάκης και Νίκος Κουρκούλης ξεκίνησαν εντυπωσιακά την προηγούμενη Παρασκευή τις εμφανίσεις τους στο Φωταέριο!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Νίκος Κουρκούλης γνωρίστηκαν στην Καβάλα πριν από πολλά χρόνια όταν ο ένας αντικατέστησε τον άλλον στο πρόγραμμα ενός κέντρου διασκέδασης.
Ήταν και οι δυο στο ξεκίνημα της καριέρας τους. Από τότε αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια ισχυρή εκτίμηση που εξελίχθηκε σε φιλία.

Φέτος υλοποιούν μια άγραφη υπόσχεση που υπήρχε μεταξύ τους κάποια στιγμή να βρεθούν στο ίδιο stage, να μοιραστούν ένα πρόγραμμα και να εμπνεύσουν ο ένας τον άλλον μέσα στον ίδιο χώρο.

Αυτό που είδε το κοινό που βρέθηκε την προηγούμενη Παρασκευή στο Φωταέριο στην πρεμιέρα του σχήματος ήταν ένα κοινό πρόγραμμα που δε βασίστηκε σε τυπική συνύπαρξη , σε κανόνες συστέγασης αλλά στη δημιουργική διάθεση και των δύο να τραγουδήσουν μαζί τα δικά τους τραγούδια και όλα όσα ποτέ δεν είπαν οι ίδιοι στη δισκογραφία αλλά αγαπούν πραγματικά.

Μαζί Γιώργος Μαζωνάκης και Νίκος Κουρκούλης ξεκίνησαν το πρόγραμμα στο Φωταέριο στις 00:30, όπως θα κάνουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο, και από εκείνη τη στιγμή και μετά έβαλαν φωτιά στο stage υλοποιώντας ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην καλή προετοιμασία αλλά και στον αυτοσχεδιασμό.

Στο σχήμα συμμετέχουν οι Freaky Fortune, το κορυφαίο dance δίδυμο, που η επιτυχία τους «Our destiny» βρίσκεται επί σειρά μηνών στις πρώτες θέσεις των chart.

Το Φωταέριο βρισκόμενο στην καρδιά της πόλης , στο Γκάζι , έχει διαμορφωθεί με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, πρόκειται για ένα χώρο πραγματικά υποδειγματικό που φιλοξενεί μια τόσο σημαντική συνεργασία που στόχος όλων των συντελεστών είναι να παραμείνει πραγματικά αξέχαστη.

Στη δημιουργική ομάδα: o Κωνσταντίνος Ρήγος σχεδίασε όλο το concept, o Γιάννης Λιονάκης και ο Κώστας Γκίτσης ενορχηστρώνουν, ο Γιώργος Τέλος επιμελείται τους φωτισμούς .
Interior designers του Φωταερίου ο Γιώργος Γαβαλάς και ο Γιάννης Μουρίκης.

Αφήστε το σχόλιό σας