Βασίλης Καρράς
Βασίλης Καρράς

Ο Βασίλης Καρράς συνεργάζεται μετά από χρόνια ξανά μαζί με το Φοίβο και είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν νέες μεγάλες επιτυχίες!

Τελευταία φορά που συναντήθηκαν δισκογραφικά Βασίλης Καρράς και Φοίβος ήταν πριν περίπου 14 χρόνια, το 1999, στο δίσκο «Επιστρέφω». Στην έως τότε σύμπραξη του το δίδυμο «έβγαλε» πολλές μεγάλες επιτυχιών, τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό όσο κανένα άλλο.

Τα «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Τηλεφώνησέ μου», «Τι αισθάνεσαι για μένα», «Φαινόμενο», «Το δηλητήριο», «Δεν σου επιτρέπεται» ήταν κάποια από τα μοναδικά τραγούδια της συνεργασίας τους. Έκτοτε οι δυο τους βρέθηκαν ξανά μαζί στο studio μόνο το 2004 για το ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή στο «Αχάριστη και αλήτισσα».

Το πλήρωμα του χρόνου από ότι φαίνεται έφτασε λοιπόν και ο Βασίλης Καρράς ξαναενώνει τις δυνάμεις του με το Φοίβο, ετοιμάζοντας πυρετωδώς τη νέα τους δισκογραφική δουλειά! Φυσικά και θα πρόκειται για έναν αυθεντικό λαϊκό δίσκο στο μοναδικό ύφος του αγαπημένου τραγουδιστή με τραγούδια που θα χτυπήσουν την κορυφή. Το νέο  cd του Βασίλη Καρρά αναμένεται να κυκλοφορήσει από τα τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου και έπειτα!

Αφήστε το σχόλιό σας