Σάββατο 27 Σεπτέμβρη στο Stage Volume 1 και Σάββατο 8 Νοέμβρη στο Principal Club Theater o Cosmos Alivas και οι Αctive Member μας υποδέχονται σε 2 μοναδικές «χειμωνιάτικες» συναυλίες.

Οι Active Member μέσα στο καλοκαίρι κυκλοφόρησαν το 18ο album τους – αποκλειστικά διπλό βινύλιο συλλεκτικό – τυπωμένο σε συγκεκριμένα αντίτυπα, που ήδη εξαντλήθηκαν. Ο τίτλος του: «CosmosAlivas» γιατί ονειρεύονται έναν κόσμο που έχει τη δυναμική και όλους τους τρόπους να ξαναγεννηθεί από την αρχή. Και με αυτό το album νιώθουν πως και αυτοί οι ίδιοι ξαναγεννιούνται για να ζήσουν πιο ελεύθεροι στη δεύτερη εποχή του γκρουπ, ενός γκρουπ που ήδη μετράει 22 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στα μουσικά πράγματα και όχι μόνο.

Αλλά οι σκιές του φθινοπώρου πάντα θα τους μαγεύουν και έτσι πάντα εκείνοι θα φροντίζουν να γίνεται ένα μεγάλο μάζεμα μέσα στο νοτισμένο Σεπτέμβρη.

Γι’ αυτό, το Σάββατο 27 Σεπτέμβρη θα βρεθούν στο StageVolume1, στο Μοναστηράκι, ένα χώρο που ομολογουμένως τους πήγε πολύ κι άλλωστε εκεί ξετυλίχτηκαν σημαντικές στιγμές για την εξέλιξή τους τον περασμένο Απρίλη…

Ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia θα ανέβουν στη σκηνή από νωρίς… Έχουν πολλά να πουν και να παρουσιάσουν… Τραγούδια απ’ όλη τους τη δισκογραφία και είναι ένα στοίχημα κάθε φορά το πως θα καταφέρουν να χωρέσουν απ’ όλα κάτι…

Πολλά τα projects τους καθώς και οι προσωπικές μουσικές – δισκογραφικές στιγμές του καθενός, οπότε η συναυλία θα είναι μια συμπυκνωμένη γεύση από lowbap. Πως δηλαδή στηρίζει κανείς τα λόγια του με τη ζωή του, παρά τα λάθη, παρά τα λόγια, παρά τις προκλήσεις και καθορίζει ξεκάθαρα τον περήφανο τρόπο του, να βιώνει το αδυσώπητο σήμερα.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος: 10€

Η Προπώληση αρχίζει την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), tηλ.210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 2103801464
Ιμάντας (Σαρρή 46, Θησείο), τηλ. 2103242411

Θεσσαλονίκη
Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Αφήστε το σχόλιό σας