Ο Justin Bieber όλο υπαινιγμούς είναι πως νέα μουσική θα μπορούμε να ακούσουμε από αυτόν σύντομα…

Κάποιος που έχει δει την πρώτη ταινία του Justin Bieber, το Never Say Never, ξέρει ο νεαρός star είναι αρκετά ταλαντούχος με τα μουσικά όργανο – και ο ίδιος αφήνει κάποιους σοβαρούς υπαινιγμούς για ένα ακουστικό άλμπουμ που θα έρθει!

Ο Justin έχει ανεβάσει μια σειρά από teasers στο λογαριασμό του στο Instagram κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και ανάμεσα σε αυτά βλέπουμε και μια φωτογραφία με ακουστικές κιθάρες και τη λεζάντα :‘Acoustic album?’.

Ο Justin επίσης δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram που στη κιθάρα το «Dust In The Wind» και ένα riff από το τραγούδι του, «Recovery» και φαίνεται πως το ‘χει με την κιθάρα!

Μαζί με όλα αυτά να θυμίσουμε πως ο Justin πρόσφατα μέσα από το Instagram ανέβασε teasers από 11 πιθανά νέα κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ, έτσι σίγουρα θα πάρει να αναμένουμε από αυτον νέα μουσική πολύ σύντομα.

Φαίνεται, επίσης, όπως το ακουστικό άλμπουμ θα μπορούσε να είναι μια συνεργασία με τον Cody Simpson, ο οποίος έχει πει ότι εργάζεται πάνω σε ένα «πραγματικά δροσερό ακουστικό έργο» με τον Justin, και ότι αυτό μπορεί να είναι «»λίγο περισσότερο από ό, τι ένα τραγούδι».

Αναμένουμε νεώτερα…

Αφήστε το σχόλιό σας