Η Britney Spears ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ, μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα του «Britney Jean«. Όλα είναι ακόμα στην αρχή, αλλά η popstar θα ήθελε ένα ντουέτο με την Katy Perry

Ok το «Britney Jean», της Britney Spears δεν το λες και επιτυχία όμως η popstar δεν το βάζει κάτω και ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ, ένατο της καριέρας της.

Η Britney για να αποφύγει ένα νέο flop, θέλει να βάλει στο δίσκο μερικές μεγάλες συνεργασίες. Σε συνέντευξή της στο Extra Tv η Spears δήλωσε πως θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό από ότι έχει κάνει μέχρι τώρα , λέγοντας:

«Ετοιμάζω το νέο νέο άλμπουμ. Θα ήθελα να κάνω κάτι καλό, αλλά ανήσυχο, κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ πριν. Ακόμα και κάτι που θα ακούγεται λίγο «πιο rock ή pop-rock, κάτι που είναι διαφορετικό από τα συνηθισμένα».

Στην συνέχεια η Britney Spears ρωτήθηκε με πια τραγουδίστρια θα ήθελε να συνεργαστεί στο νέο άλμπουμ και η Britney είπε την Katy Perry και την Iggy Azalea.

«Λατρεύω την Katy Perry, θα ήθελα να κάνω κάτι μαζί της ή την Iggy Azalea, θα ήταν πραγματικά cool».

Κάτι που δεν είναι δύσκολο αν λάβουμε υπόψιν τις συνεργασίες της Iggy και με την Ariana Grande στο «Problem» αλλά και στο remix του «Booty» με την Jennifer Lopez που είναι φανταστικές.

Αφήστε το σχόλιό σας