Ο Χάρης Κωστόπουλος συνάντησε τους Knock Out και… «έκαναν την αμαρτία» να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μία δυνατή συνεργασία.

Μετά το τραγούδι «Αφού δεν πίνεις στην υγειά μου» που κυκλοφόρησε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, ο Χάρης Κωστόπουλος συμπράττει με το συγκρότημα των Knock Out, με τους Zanis και Ρήγα (τα δύο μέλη των τελευταίων) και ετοίμασαν το δεύτερο κατά σειρά ολοκαίνουριο single τους.

Είχε προηγηθεί η συνεργασία τους με το Σταμάτη Γονίδη στο «Έχεις θέματα», χωρίς να ξεχνάμε και τα αλλεπάλληλα remixes γνωστών επιτυχιών που συνεχώς κυκλοφορούν.

Οι δύο πλευρές, Χάρης Κωστόπουλος και Knock Out, βρέθηκαν στο στούντιο και ηχογράφησαν το καινούριο κομμάτι τους «Την έκανα την αμαρτία», σε μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού και του Κωνσταντίνου Παντζή, με τους στίχους να ανήκουν στον πρώτο και το Valentino.

Η παραγωγή έγινε από το Χριστόδουλο Σιγανό, ενώ το  «Την έκανα την αμαρτία» κυκλοφορεί μάλιστα και σε… uncensored, μη λογοκριμένη, έκδοση με τίτλο «Την έκανα την μ@[email protected]που μπορείτε να την ακούσετε εδώ.

Κυκλοφορεί από τη Digital Records.

loading...