29 χρόνια πριν, στις 21 Σεπτεμβρίου του 1982 οι W.A.S.P. έδωσαν το πρώτο τους show στο Troubadour στο Λος Άντζελες. Και φέτος την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η παγκόσμια περιοδεία τους για να γιορτάσουν 30 χρόνια καταιγιστικού, σκληροτράχηλου metal!!!
Και φυσικά ο Blackie Lawless επιστρέφει στην αγαπημένη του Ελλάδα και στο κοινό με το οποίο τον δένουν ισχυροί δεσμοί για δύο συναυλίες

Αθήνα, Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012, Gagarin 205
Θεσσαλονίκη, Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, Principal Club Theater στο ΜΥΛΟ

Οι W.A.S.P. υπόσχονται να μας παρουσιάσουν το εντυπωσιακότερο show της 30χρονης πορείας τους!

Το δίωρο show αποτελείται από τρία μέρη:
το πρώτο ωριαίο set περιλαμβάνει τραγούδια από τα 4 πρώτα albums των W.A.S.P. (“W.A.S.P.”, “Last Command”, “Inside The Electric Circus”, “The Headless Children”)
το δεύτερο set θα είναι αφιερωμένο στο “The Crimson Idol”  – το πιο επιτυχημένο ever album τους – που θα το παρουσιάσουν μαζί με την ταινία που έχει ο Blackie ειδικά δημιουργήσει.
Στο τρίτο set θα περιλαμβάνει υλικό από το καινούργιο studio album αλλά και παλιότερα, αγαπημένα τραγούδια.
Είναι σίγουρο ότι στις δύο αυτές συναυλίες θα ακούσουμε τα Wild Child, I Wanna Be Somebody, L.O.V.E. Machine και δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε ρυθμικά
Bla-ckie, Bla-ckie, Bla-ckie!

Η επιστροφή στην Ελλάδα του επιβλητικού Blackie Lawless είναι γεγονός!!! Ο Blackie Lawless με τους W.A.S.P., έρχεται να τα ισοπεδώσει όλα σε δύο βραδιές καθαρόαιμου, γνήσιου metal!!!

Προετοιμαστείτε κατάλληλα για το κεντρί του!!

W.A.S.P. Official Website: www.waspnation.com

Studio Discography:
W.A.S.P. (1984)
The Last Command (1985)
Inside the Electric Circus (1986)
The Headless Children (1989)
The Crimson Idol (1992)
Still Not Black Enough (1995)
Kill Fuck Die (1997)
Helldorado (1999)
Unholy Terror (2001)
Dying for the World (2002)
The Neon God: Part 1 – The Rise (2004)
The Neon God: Part 2 – The Demise (2004)
Dominator (2007)
Babylon (2009)

W.A.S.P.Line up
Blackie Lawless
Doug Blair
Mike Duda
Mike Dupke

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει άμεσα!

Η τιμή των πρώτων εισιτηρίων είναι 25 ευρώ
Μετά την εξάντλησή τους θα κοστίζουν 28 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Αθήνα
TICKET HOUSE
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς).
Τηλ.: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη
MUSICLAND
Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264 880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

VENUES INFO

GAGARIN 205
Λιοσίων 205
τηλ.: 215 5400 888

PRINCIPAL CLUB ΜΥΛΟΣ
Αν. Γεωργίου 56
τηλ.: 2310 551 836 – 2310 510 081

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ