Επιτέλους!

Το πολυαναμενόμενο πρώτο τρέιλερ της ταινίας Assassin’s Creed, που βασίζεται στο δημοφιλές παιχνίδι βίντεο Ubisoft έφτασε!

Πρωταγωνιστής ο Michael Fassbender, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του Callum Lynch. Μέσω μιας επαναστατικής τεχνολογίας, ξεκλειδώνει τις γενετικές του μνήμες και μπορεί να ζήσει ξανά τις περιπέτειες των προγόνων του και συγκεκριμένα του Aguilar, στην Ισπανία της Ιεράς Εξέτασης του 15ου αιώνα.

Ο Callum ανακαλύπτει πως κατάγεται από μια μυστηριώδη κοινωνική ομάδα, τους Assassins και συγκεντρώνει τεράστια γνώση και ικανότητες για να αντιμετωπίσει την καταπιεστική και πανίσχυρη οργάνωση των Templar στο σήμερα.

Assassin's Creed movie poster

Μαζί με τον Fassbender («X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος», «12 Χρόνια Σκλάβος») και την βραβευμένη με Όσκαρ Marion Cotillard («Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή», «Ζωή σαν Τριαντάφυλλο»), το cast στελεχώνουν οι Michael K. Williams, Jeremy Ironsκαι Brendan Gleeson, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Justin Kurrzel.

Οι φανατικοί φίλοι του επικού videogame θα αναγνωρίσουν κάποιες σταθερές, όπως η Abstergo Industries, το Animus, και φυσικά τους Ναΐτες.

Για να δούμε την ταινία στην Ελλάδα θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2016, αλλά εν τω μεταξύ, μπορούμε να απολαύσουμε τις γεμάτες δράση εικόνες του τρέιλερ.

Δείτε το:

Αφήστε το σχόλιό σας