Ο Θανάσης Βασιλάκος αποκαλύπτει το καινούριο τραγούδι του «Από μένα δε γλυτώνεις», σε μουσική Κώστας Μηλιωτάκη και στίχους Δημήτρη Τσάφα!

Ο Θανάσης Βασιλάκος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και από τα 16 του ξεκίνησε να τραγουδά, προερχόμενος από μουσική οικογένεια μιας και ο μπαμπάς του ασχολούνταν με το τραγούδι δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει κάτι διαφορετικό!

Για 9 ολόκληρα χρόνια εμφανιζόταν σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Αντύπας, ο Ζαφείρης Μελάς, η Κατερίνα Στανίση, ο Δημήτρης Χρυσοχΐδης και πολλοί ακόμη!

Τα τελευταία 4 χρόνια μόνιμος κάτοικος πλέον της Αθήνας μετρά εξίσου αξιόλογες συνεργασίες με Νίκο Βέρτη, Γιώργο Γιαννιά, Χρήστο Μενιδιάτη και Ανδρέα Στάμο βλέποντας συνεχώς την καριέρα του να έχει ανοδική πορεία.

Η πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά ήταν το cd single «Θανάσης Βασιλάκος» με 4 τραγούδια όπου και ξεχώρισε η διασκευή του Θέμη Αδαμαντίδη«Η αγάπη πιάνεται απ΄τα μάτια» και στην συνέχεια κυκλοφόρησε το κομμάτι «Απαγορεύεται» που ξεχώρισε και αγαπήθηκε από το κοινό.

Σήμερα, ο Θανάσης Βασιλάκος αποκαλύπτει το καινούριο τραγούδι του «Από μένα δε γλυτώνεις», σε μουσική Κώστας Μηλιωτάκη και στίχους Δημήτρη Τσάφα.

Κυκλοφορεί από την Gabi Music.

loading...
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry