Η αλήθεια στο χωρισμό τους!

Έχει βουίξει ο τόπος. Μετά από 15 μήνες (τέλειας) σχέσης η Taylor Swift και ο Calvin Harris δεν είναι πια μαζί. Ποιος χώρισε ποιόν;

Την ημέρα που ανακοινώθηκε η είδηση του χωρισμού του αγαπημένου ζευγαριού της musicbiz όλα έδειχναν πως ο Calvin Harris  ήταν αυτός που ζήτησε στη τραγουδίστρια να χωρίσουν όπως φαίνεται να λέει φίλος του DJ.

«Άρχισε να χάνει το ενδιαφέρον του τους τελευταίους δύο μήνες, όμως προσπάθησε όσο μπορούσε για να μην φτάσουν στον χωρισμό… Οι εκδρομές και τα ταξίδια δεν βοήθησαν τελικά. Ήταν περισσότερο φίλοι παρά εραστές. Είναι όμως βέβαιο 100% ότι δεν την απάτησε. Δεν υπήρξε άλλη γυναίκα στη ζωή του. Απλά κατάλαβε ότι δεν ταιριάζουν».

Το Spotify σου λέει τα hit του φετινού καλοκαιριού

Όμως σύμφωνα με όσα λέει η  New York Post αυτή που είπε «χωρίζουμε» φαίνεται πως ήταν η Taylor Swift, που φαίνεται πως προτίμησε την καριέρα της από την αγκαλιά του Calvin Harris. «Ο Calvin ήθελε να αγοράσει το δαχτυλίδι και Taylor είχε θορυβηθεί: δεν θέλει να παντρευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια τώρα, είναι πολύ επικεντρωμένη στην καριέρα της».

Taylor-Swift-e-Calvin-Harris-682x1024

Σύμφωνα με το People όμως ο Calvin είπε το αντίο στη τραγουδίστρια, για λόγους που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Το πιο χώρισε ποιόν είναι ακόμα μπερδεμένο. Η Taylor Swift δεν πει λέξη για τον χωρισμό της ενώ ο Calvin Harris για ν’ αποτρέψει την παραφιλολογία και να προλάβει τις διάφορες φήμες έγραψε ένα μήνυμα στο twitter που λέει απλά πως η σχέση έφτασε στο τέλος της και πως μεταξύ τους εξακολουθεί να υπάρχει πολλή αγάπη και σεβασμός.

https://twitter.com/CalvinHarris/status/738499678296121344

Εσείς τι λέτε τον χώρισε ή την χώρισε;

Αφήστε το σχόλιό σας