Το καινούριο single της Τάμτα θα έρθει ανάμεσά μας πιο σύντομα από ό,τι φαντάζεστε!

Η λαμπερή Τάμτα, το πιο hot fashion icon της pop σκηνής στην Ελλάδα με το απαράμιλλο στυλ που δεν αντιγράφεται, επανέρχεται μετά από πολύ καιρό με νέα ελληνόφωνη επιτυχία!

Ένα χρόνο μετά το πολυσυζητημένο «Unloved» και τη σύμπραξη με τον παραγωγό των One Direction, της Britney Spears, της Nicki Minaj και πολλών ακόμη super star, η τραγουδίστρια αναμένεται να δώσει «Το Κάτι Παραπάνω» στη μουσική επικαιρότητα.

Έχουν περάσει περίπου δύο έτη από τις τελευταίες «ελληνικές» επιτυχίες της Τάμτα, το «Δεν Είμαι Ό,τι Νομίζεις» και το «Γεννήθηκα Για Σένα». Πλέον, το πλήρωμα του χρόνου έχει φτάσει και η Τάμτα θα μας χαρίσει μία ξεχωριστή ερμηνεία σε μία ιδιαίτερη pop μπαλάντα με παλμό και με τον τίτλο «Το Κάτι Παραπάνω».

Η μουσική και οι στίχοι είναι δημιουργία του Άρη Κλεισούρα.

Την περίοδο αυτή, απολαμβάνουμε την εντυπωσιακή παρουσία της Τάμτα στη νέα σεζόν του «X Factor» ως μέντορας των κοριτσιών, σε μία θέση που γνωρίζει εξαιρετικά από τη νικητήρια συμμετοχή της στη γεωργιανή μεταφορά του δημοφιλούς talent show στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για την επέκταση της συνεργασίας της στη σκηνή με το Γιώργο Σαμπάνη, που κρατά ήδη δύο σεζόν, με καινούριο κύκλο εμφανίσεων στο «Cabaret @ Romeo». Μαζί τους θα βρίσκεται και η Demy.

«Το Κάτι Παραπάνω» έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση ανά επιλεγμένες συχνότητες από τις 13 Ιουνίου από τη Minos EMI / Universal.

«Ό,τι κι αν είμαι, ό,τι κι αν κάνω, πάντα σ’ ακολουθώ, γιατί έχεις το κάτι παραπάνω από όσους συναντώ»

Αφήστε το σχόλιό σας