Οι Stavento ανταμώνουν με την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον Rous σε ένα από τα δυναμικότερα προγράμματα του συναυλιακού καλοκαιριού.

Οι Stavento καταμετρούν έντεκα έτη διαδρομής στον κόσμο της μουσικής. Έντεκα έτη που επισφραγίζονται από το νέο άλμπουμ τους «Ακόμα Ονειρεύομαι» (κυκλοφορεί από τη Minos EMI) και μία εκρηκτική συναυλία στο Θέατρο Βράχων.

Σε ένα από τα δυναμικότερα προγράμματα του εφετινού συναυλιακού καλοκαιριού, οι Stavento θα βρεθούν κοντά στους φίλους τους για να τραγουδήσουν μαζί τους, με ένα στόμα και μία φωνή, κάθε hit που αγκαλιάσαμε και σιγο-ψυθιρίσαμε.

Επιτυχίες με διάπλατη την υπογραφή των Stavento, όπως επίσης και των αξεπέραστων συνεργασιών που έχουν διαπράξει με σημαντικούς καλλιτέχνες.

Το καλοκαίρι του 2016, τα τραγούδια, η ενέργεια και η διάθεση μπαίνουν σε μία «βαλίτσα» και στα μέσα του Ιουλίου σταθμεύουν στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», στο Βύρωνα.

Την ώθηση όσων θα παρουσιαστούν στη σκηνή συμπληρώνουν η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Rous.

Ένα δίδυμο με έρεισμα μεταξύ τους διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Το κράμα όσων τους έχουν γαλουχήσει και όσων έχουν εμπνευστεί κατέληξε στην καινούρια τους σύμπραξη «Ούτε Γι’ Αστείο», ένα μουσικό κομμάτι που κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Μαζί τους η Σοφία Κουρτίδου.

Οι Stavento μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον Rous ανεβάζουν την ένταση στο Θέατρο Βράχων την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016.

Πληροφορίες – Εισιτήρια

Ώρα έναρξης: 21:00

Προπώληση εισιτηρίων: 8 – 10 €
Τιμή κατά την είσοδο: 12 €

Προπώληση: ticket365.gr – 211 1000 365

Παραγωγή: Αθηναϊκά Θέατρα

Αφήστε το σχόλιό σας