Συνάντησα τους Kings μετά την εμφάνισή τους στο Ποσειδώνιο και είπαμε αρκετά ωραία πράγματα…

kings @ ποσειδώνιοΟι Kings έχουν βρει τη μαγική συνταγή της επιτυχίας και την ακολουθούν πιστά τα τελευταία χρόνια. Γι’αυτό κιόλας έχουν ανέβει στις προτιμήσεις του κοινού κι έχουν φτάσει να είναι το νο.1 συγκρότημα!

Αυτή την περίοδο εμφανίζονται μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πέγκυ Ζήνα στο Ποσειδώνιο.

Κατάφερα να τους «κλέψω» λίγο χρόνο και να συζητήσουμε για όλη αυτή την τρέλα που επικρατεί, να μου πουν πώς πέρασαν το καλοκαίρι, αλλά και να μου εκμυστηρευτούν τι θα προκύψει από εδώ και πέρα…

Συνέντευξη: Ηρώ Τζημίκα 

Kings! Τι κάνετε; Πώς είστε; 

Αντονέλλα: Ηρώ! Είμαστε πολύ καλά και πριν από λίγο κατεβήκαμε από τη σκηνή, γι’αυτό μας πετυχαίνεις και λίγο ιδρωμένους! (γέλια)

Γιάννης: Είμαστε πολύ καλά, Ηρώ μας! Χαιρόμαστε που ήρθες.

Κι εγώ χαίρομαι που είμαι εδώ! Έχουμε να τα πούμε περίπου ένα χρόνο αν δεν κάνω λάθος…

Γιάννης: Ακριβώς! Από την τελευταία φορά που κάναμε δηλώσεις. Ήμασταν μικρά παιδιά τότε! (γέλια)

Από τότε όμως έχουν αλλάξει πολλά… Όχι ότι είναι πολύ μεγάλο το διάστημα, αλλά έχετε κάνει μεγάλη επιτυχία κι από τραγούδια, αλλά κι από εμφανίσεις.

Γιάννης: Όντως! κυκλοφορήσαμε κάποια τραγούδια που είχαν μεγάλη επιτυχία. Το «Ας είναι ψέμα» νομίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο τραγούδι, αλλά έχει φτάσει 6.000.000 προβολές, μετά το «Μπικίνι» που έφτασε 20.000.000 προβολές, το «Εδώ που μ’άφησες» και φυσικά το «Παγωτάκι» μας.

Το «Παγωτό» να πούμε όμως ότι δεν έχει λιώσει ακόμα! (γέλια)

Γιάννης: (γέλια) Δόξα τω Θεό, καλά κρατάει ακόμα!

Αντονέλλα: Όντως, αυτό δεν έχει λιώσει, αλλά λιώνουμε εμείς.

Όμως ας τα πάρουμε από το τώρα. Βρισκόμαστε στο Ποσειδώνιο. Πώς έγινε και έκλεισε η συμφωνία για τις εμφανίσεις; 

Αντονέλλα: Από εδώ ξεκινήσαμε ουσιαστικά. Η πρώτη μας δουλειά σε μπουζούκια ήταν εδώ με τον Αργυρό και την Ελένη Χατζίδου. Γενικά έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τον επιχειρηματία και πλέον το νιώθουμε σπίτι μας.

Γιάννης: Μας έγινε η πρόταση και επειδή μας άρεσε πολύ και το γεγονός ότι θα συνεργαστούμε με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πέγκυ Ζήνα, ήταν ότι καλύτερο!

Είχατε και την πρεμιέρα σας πριν από λίγες μέρες. Συνεχίζει όπως άρχισε; Πώς το βλέπετε;

Αντονέλλα: Έχει αρκετό κόσμο και κρατάει καλά το μαγαζί. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είμαστε στην τρίτη βδομάδα και το τριήμερο μας είναι πάντα γεμάτο. Μακάρι να κρατήσει μέχρι να κλείσουμε, που αυτό θα γίνει μετά τις γιορτές!

Γιάννης: Ακριβώς. Και να μην ξεχνάμε ότι οι εποχές είναι πάρα πολύ δύσκολες για τον κόσμο και χαιρόμαστε που μας διαλέγει για να έρθει να διασκεδάσει μαζί μας. Με όλο αυτό το ωραίο πρόγραμμα που έχουμε στήσει.

Το αναφέρω αυτό, γιατί φέτος έχει και μεγάλο ανταγωνισμό η «νύχτα».

Αντονέλλα: Ναι, ανοίξανε και χθες μαγαζιά, έρχονται κι άλλες πρεμιέρες. Μακάρι πραγματικά να υπάρχει δουλειά και να δουλεύουμε όλοι κι ο κόσμος εκεί που πηγαίνει να το διασκεδάζει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Γιάννης: Κι απλά ξέρεις ο καλύτερος κερδίζει (γέλια) Όχι, πραγματικά ελπίζουμε όλοι να πηγαίνουν καλά γιατί εκτός από τους καλλιτέχνες, σε αυτά τα μαγαζιά δουλεύουν και πάρα πολλοί άνθρωποι. Ζούνε οικογένειες από αυτό και είναι αλυσίδα.

Αφού μιλάμε για εμφανίσεις, ας μιλήσουμε και για το καλοκαιρινό σας τουρ! Δεν σταματήσατε ούτε λεπτό… 

Αντονέλλα: Ξεκίνησε τον Μαίο και τελείωσε Σεπτέμβρη. Τι να σου πω! Πραγματικά δεν ξέρω (γέλια) Επαγγελματικά ήταν ότι καλύτερο, προσωπικά όμως… (γέλια). Απλά σκέψου ότι κάναμε τρία μπάνια κι αυτά επειδή έτυχε να φτάσουμε λίγο νωρίτερα στο μέρος που είχαμε την εμφάνιση μας.

Γιάννης: Δεν καταλάβαμε καλοκαίρι γενικά! Όχι ότι ήταν άσχημα, απλά σκέψου ότι μπορεί να ξυπνούσαμε Σέρρες, να καταλήγαμε στη Δράμα και να κοιμόμασταν στην Αθήνα! Γίνανε πολλά τέτοια, αλλά άξιζε τον κόπο γιατί ήταν και το πρώτο ουσιαστικά «αναγνωριστικό» μας τουρ, γιατί θέλαμε ο κόσμος να μας γνωρίσει και να μας δει από κοντά. Του χρόνου δεν ξέρουμε αν θα είναι το ίδιο, αλλά το μελετάμε. Σκέψου είχαμε 60+ συναυλίες.

Για πείτε μου κάτι που σας έμεινε από όλο αυτό. Εννοώντας κάτι που γελάσατε, κάποιο ευτράπελο…

Γιάννης: Ξεκάθαρα το ταξίδι της Καρπάθου!

Αντονέλλα: Λοιπόν, ήταν ένα live που κλείσαμε στην Κάρπαθο και το είχαμε κανονίσει να γίνει έτσι ένα μήνα πριν. Ο Γιάννης τελευταία στιγμή έχασε το αεροπλάνο από την Αθήνα, αλλά εγώ είχα μπει ήδη στο αεροπλάνο! Εκείνη τη στιγμή μου λένε βγες από το αεροπλάνο. Βγαίνω ξανά εγώ. Τους βρίσκω έξω, όμως δεν υπήρχε καμία άλλη πτήση για να πετάξουμε. Παίρνουμε τηλέφωνο τον άνθρωπο και του λέμε ότι δεν γίνεται να έρθουμε. Αυτός όμως επέμενε και μας έλεγε ότι, όχι, πρέπει να πάμε! (γέλια) Μας παίρνει μετά από μία ώρα και μας λέει ότι βρήκε πτήση μέσω 4-5 νησιών ώστε να φτάσουμε. Προφανώς εκεί φτάσαμε άυπνοι και σερί. Ούτε μπάνιο κάναμε, ούτε τίποτα από όλα αυτά που είχαμε κανονίσει (γέλια)

Γιάννης: Πήγαμε από Αθήνα, Ηράκλειο, με ταξί στην Σητεία, από Σητεία στην Κάσο, από την Κάσο σε ένα άλλο νησί και καταλήξαμε στην Κάρπαθο. Δραματική εμπειρία, ελπίζω να μην το πάθει κανείς! (γέλια) Μετά γελούσαμε βέβαια, όταν συνειδητοποιήσαμε τι έγινε ακριβώς!

Έχετε μήπως και κάποιο σκηνικό με λιγότερο δράμα και περισσότερο γέλιο; (γέλια)

Αντονέλλα: Έχω ένα στο μυαλό μου, ναι! Ήταν ένα σκηνικό που έγινε στο Μεγανήσι. Τραγουδάμε και ξαφνικά βλέπουμε καπνό χρωματιστό. Μύριζε κι ωραία και λέμε «ουάου» τι ωραία ατμόσφαιρα. Καθώς γυρνάω το κεφάλι μου, βλέπω δύο τύπους με το ηλεκτρονικό τσιγάρο και να βγαίνει «ντουμάνι» καπνού. Κάνω νόημα στα παιδιά και μας έπιασε νευρικό γέλιο πάνω στη σκηνή και σταματήσαμε να τραγουδάμε. Δεν μπορούσαμε!

Γιάννης: Εγώ είχα γυρίσει από την άλλη. Δεν μπορούσα να το βλέπω! (γέλια) Μα νομίζαμε ότι κάτι έπιασε φωτιά. Μετά το κατάλαβαν ότι γελούσαμε γι αυτούς και συνειδητοποίησαν κι οι ίδιοι τι είχε γίνει…

«Mojito». «Bikini». «Παγωτό». Ποιο θα διαλέγατε; 

Γιάννης: Ε, τώρα μας βάζεις δύσκολα, γιατί είναι και τα τρία παιδιά μας. Εμείς κοιτάμε τον συνδυασμό και των τριών. Πρέπει να βάλεις το μπικίνι σου, να πάρεις το παγωτάκι σου και το βράδυ να πας για το μοχίτο σου!

Αντονέλλα: Ουσιαστικά είναι τριλογία. Αυτό κοιτάξαμε να κάνουμε!

Γιάννης: Ναι, έτσι ήταν. Να πούμε όμως ότι αυτός ο κύκλος έκλεισε και τώρα ξεκινάνε άλλα πράγματα. Την καλοκαιρινή ιδέα την έχουμε έτοιμη και θα είναι κάτι πολύ δυνατό! Δεν θα το προδώσουμε όμως ακόμα…

Έχετε βρει δηλαδή την χρυσή τομή της επιτυχίας; 

Γιάννης: Σε αυτή την ομάδα ένα από τα καλά που μας οδήγησαν εδώ, είναι ότι ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Δεν μπαίνει ο ένας στα πόδια του αλλουνού. Η Αντονέλλα είναι η βασική φωνή που τραγουδάει. Εγώ είμαι ο ράπερ. Ο Teo γράφει τη μουσική. Ο Δημήτρης γράφει τους στίχους της Αντονέλλας.

Αντονέλλα: Ακριβώς, είμαστε μία ομάδα κι αν κάτι φύγει, θα αρχίσει να κουτσαίνει. Είναι μία συνταγή που την τηρούμε πιστά και δεν νομίζουμε ότι θα αλλάξει. Το ψάχνουμε πολύ, το δουλεύουμε πολύ.

Κλείνοντας αυτή την ωραία συζήτηση, θα ήθελα να μου πείτε τα επόμενα σας σχέδια. Τι άλλο να περιμένουμε; 

Αντονέλλα: Είμαστε στο μαγαζί για όσο πάει, που ίσως καταλήξει κι αρκετά μετά τα Χριστούγεννα, βγάζουμε σε λίγο καιρό το νέο μας κομμάτι που θα είναι μια πολύ ωραία έκπληξη για το κοινό μας!

Γιάννης: Θα κυκλοφορήσει τέλη Νοέμβρη και να πούμε ότι θα’ ναι μία συνεργασία! Με έναν άνθρωπο που είναι σε διαφορετικό ρεπερτόριο από εμάς, αλλά θεωρούμε ότι έχουμε φτιάξει κάτι πολύ δυνατό. Είναι όλα έτοιμα. Επίσης αφού μπουν όλα αυτά σε ένα πρόγραμμα θα μπει μπροστά και το θέμα με τον δίσκο μας! Ξέρουμε κι εκεί τι ακριβώς θα κάνουμε!

Να σας ευχηθώ καλή επιτυχία και σας ευχαριστώ! 

Εμείς σε ευχαριστούμε και σε εσένα ό,τι καλύτερο!

Αφήστε το σχόλιό σας