Μία από τις νέες επιτυχίες που μας έχει προσφέρει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη περνά στην έμπνευση και τις προθέσεις του πιο ανατρεπτικού συγκροτήματος.

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει προσωποποιήσει στο απόλυτο τη φράση «στη μουσική δε χωρούν ταμπέλες».

Από τη rock διάθεση στους δίσκους «Έλα» και «Έξοδος 2», τη γνωριμία με τις συναυλιακές ηχογραφήσεις στο «Είπα Στους Φίλους Μου…», την επαφή με το έντεχνο στο «Μετακόμιση Τώρα», το αφιέρωμα στη Μελίνα Μερκούρη στο «Να Με Θυμάσαι Και Να Μ’ Αγαπάς» έως και τη μίξη έντεχνο-λαϊκών μονοπατιών στο «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε», η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εξερευνά, τολμά και εξελίσσεται.

Η συνάθροιση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τις συνθέσεις του Μίνου Μάτσα και τους στίχους της Ελένης Φωτάκη στη νέα προσωπική δουλειά της, που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, ανέβλυσε δώδεκα τραγούδια με γνήσιο χαρακτήρα και αναγνωρίσιμη προσωπικότητα.

Το «Χωρίς Εξηγήσεις», η τελευταία επιτυχία που αγκαλιάστηκε μέσα από το άλμπουμ «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε», πρόκειται να διασχίσει τους μουσικούς ωκεανούς δίχως κανένα δισταγμό.

Το φύσει ανατρεπτικό συγκρότημα των Krazy Baldheads συνέλαβε την ιδέα να ανακινήσει όσα χαρακτηρίζουν ένα ποιοτικό τραγούδι και στην περίπτωση του – κατά βάση λαϊκού – «Χωρίς Εξηγήσεις» (σε μουσική – στίχους Μίνου Μάτσα) να ξεπεράσει κάθε όριο.

Για τους Krazy Baldheads «πειράγματα» σαν και αυτό αποτελούν καθημερινότητα, καθότι «μπλέκουν» διαρκώς τους πιο απροσδόκητους πρωταγωνιστές.

Μείνετε συντονισμένοι για την τελική έκβαση της απόπειρας!

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Μίνως Μάτσας - Krazy Baldheadz - Hit Channel

[fb_pe url=»https://www.facebook.com/MinosEmi/photos/a.10150922190670034.762030.187487740033/10157134384995034/?type=3&theater» bottom=»30″]

Ακούστε το (πρωτότυπο) «Χωρίς Εξηγήσεις» παρακάτω:

Αφήστε το σχόλιό σας