Η πρώτη τηλεοπτική παρουσίαση του «Treat You Better» από τον Shawn Mendes και η πρώτη φορά που «ανεβαίνει» το κομμάτι στο YouTube.

Ο Shawn Mendes έφερε επιτέλους τη νέα επιτυχία «Treat You Better», έστω σε ζωντανή εκτέλεση!

Πριν από περίπου ένα χρόνο ο 17χρόνος σήμερα Καναδός κυκλοφόρησε το πλατινένιο (σ.σ. στις Η.Π.Α.) debut album του με τίτλο «Handwritten». Από τη συγκεκριμένη δουλειά ανέκυψε και το global hit «Stiches», το οποίο κατέκτησε την πρωτιά του Βρετανικού chart, το νούμερο ένα σε τρεις κατηγορίες του Billboard και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις σε πλήθος ευρωπαϊκών χωρών.

Στις αρχές του Ιουνίου, ο Shawn Mendes αποκάλυψε το ολοκαίνουριο τραγούδι «Treat You Better», το πρώτο δείγμα της επόμενης και δεύτερης προσωπικής δισκογραφικής δουλειάς του.

Το ελληνικό κοινό υποδέχθηκε θερμά το «Treat You Better» φέρνοντάς το στα κορυφαία τραγούδια του iTunes κατά τον πρώτο καιρό κυκλοφορίας του και ακόμη και αυτή τη στιγμή στο Spotify.

Ο Shawn Mendes εμφανίστηκε τις προάλλες στα εφετινά βραβεία των MMVAs στο Τορόντο, όπου παρουσίασε το νέο του single τηλεοπτικά για πρώτη φορά.

Συγχρόνως, ο Καναδός έφυγε από εκεί παίρνοντας δύο βραβεία στις έξι κατηγορίες που ήταν υποψήφιος: Το Best Pop Video και Fan Fave Video για το «I Know What You Did Last Summer» με την Camila Cabello.

Παρόλο που το «Treat You Better» διατίθεται ψηφιακά προς αγορά ή streaming, δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα στο YouTube, με μόνη εξαίρεση πλέον τη live εκτέλεσή του στα MMVAs.

 

Αφήστε το σχόλιό σας