Ο Σάκης Ρουβάς είναι άλλη μία ηχηρή προσθήκη της μεγάλης κυπριακής συναυλίας με τη Δέσποινα Βανδή, τον Αντώνη Ρέμο και την Έλενα Παπαρίζου!

Ο Σάκης Ρουβάς προστίθεται στους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στις 7 Σεπτεμβρίου στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της Κύπρου για εφέτος.

Σε μία πραγματικά μεγάλη συναυλία η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Τρεις συν ένας δημοφιλέστατοι και πάρα πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες της σύγχρονης ελληνικής δισκογραφίας, τρεις συν μία απόλυτα επιτυχημένες διαδρομές συναντιούνται στην ίδια σκηνή για μία ανεπανάληπτη εμφάνιση που έχει γίνει θέμα συζήτησης.

Με τεράστιες επιτυχίες στη φαρέτρα τους αλλά και την εξαιρετική διάθεση για τη συγκεκριμένη απόπειρα, η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς (ως guest) θα βρεθούν μαζί σε μία και μοναδική βραδιά που θα διεξαχθεί στην Κύπρο.

Η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά, μάλιστα, θα είναι αφιερωμένη στο πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης «Συμμετοχή».

Οι εκπλήξεις δε σταματούν, διότι εκεί θα τραγουδήσουν και οι Μέλισσες.

Στις 7 Σεπτεμβρίου, το «ΓΣΠ» Στάδιο της Λευκωσίας θα γεμίσει κόσμο, ενθουσιασμό και πολλά τραγούδια σε μία από τις ηχηρότερες συναυλίες που έχουν πραγματοποιηθεί από Έλληνες καλλιτέχνες τα τελευταία χρόνια στο Νησί της Αφροδίτης.

Η προπώληση των εισιτηρίων είναι σε εξέλιξη.

Μην το χάσετε:
Νέο τραγούδι από το Σάκη Ρουβά!
«Όλα» δικά του με τον ορισμό του απόλυτου hit!

Σάκης Ρουβάς - Sakis Rouvas (2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας