Ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα μπαίνουν στην τελική ευθεία για την έναρξη των εμφανίσεών τους στο «Κέντρο Αθηνών».

Ο Σάκης Ρουβάς ανταμώνει με την Πάολα στο «Κέντρο Αθηνών» στην πιο ανατρεπτική και απροσδόκητη μουσική συνύπαρξη της σεζόν, για μία «stardome» εμπειρία.

Οι διαφορετικότητες που έχουν στον τρόπο που εκφράζονται πάνω στη σκηνή, οδηγούν σε μία μεγάλη ομοιότητα. Το πάθος σε ό,τι κάνουν και την προσωπικότητα ενός star.

«Όλα» φωνάζουν πως ο Σάκης Ρουβάς είναι ο καλύτερος Έλληνας performer της γενιάς του, διαθέτοντας αμείωτη λάμψη και γοητεία. Η Πάολα, η πιο hot λαϊκή τραγουδίστρια του σήμερα, «Κρύβει Αλητεία» συνδυάζοντας ένα μοναδικό στο είδος του ταμπεραμέντο.

Η μεταγραφή και η συνεργασία
της Πάολα με Γιώργο Θεοφάνους

Η Τάμτα, ένα fashion icon με αμίμητο στυλ, συμπληρώνει με «Το Κάτι Παραπάνω» την κεντρική τριάδα, όπως μόνο μόνο αυτή ξέρει.

Στο σχήμα συμμετέχει επίσης ο Κωνσταντίνος Κουφός, η Τάνια Μπρεάζου και ο Αντώνης Δόμινος.

Save the date

Η έναρξη του καλλιτεχνικού προγράμματος στο «Κέντρο Αθηνών» έχει οριστεί για την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.

Δύο εβδομάδες, λοιπόν, πριν τη μεγάλη πρεμιέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι εντυπωσιακές και μοντέρνες αφίσες των καλλιτεχνών, οι οποίες στρέφουν το φως στους απόλυτους πρωταγωνιστές του σχήματος.

Δείτε τις αφίσες του Σάκη Ρουβά και της Πάολα παρακάτω:

Σάκης Ρουβάς - Πάολα - Κέντρο Αθηνών (αφίσα 2016) - Hit Channel

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ναι, πως, εξαιρετικά εντυπωσιακές, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι η δουλεία είναι κλεμμένη από το εξώφυλλο του Αυγούστου του 2013 του περιοδικού Interview!

Αφήστε το σχόλιό σας