Ο πατέρας της Miley Cyrus μιλάει για τα καμώματα του Justin Bieber και τον καλεί να χαλαρώσουν παρέα κάνοντας απλά πράματα και απολαμβάνοντας τη ζωή

Ο Justin Bieber συνελήφθη, απελευθερώθηκε και πέταξε στον Παναμά για διακοπές. Μαζί του ένα μοντέλο και το προσωπικό του και ο ντόρος συνεχίζεται.

Justin Bieber: Ξόδεψε 75.000$ σε strip club

Μια βδομάδα και κάτι μετά τα καμώματα του Bieber τα media συνεχίζουν να παίζουν το θέμα για τους θεατρινισμούς του και να συζητούν σχετικά με την κατεύθυνση που παίρνει την καριέρα του. Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Billy Ray Cyrus πατέρας της Miley , ο οποίος προτείνει στον νεαρό Καναδό να κάνει ένα διάλειμμα και να χαλαρώσει απ’ όλα.

Τα παιδιά θαύματα της βιομηχανίας διασκέδασης είναι βρώμικες ιστορίες των μάνατζερ;

«Πολλοί μου ζητούν συμβουλές για την ανατροφή των παιδιών. Έτσι, θα έλεγα, πρώτα απ ‘όλα πως είμαι βέβαιος ότι έχει ήδη πολλούς ανθρώπους που μιλούν μαζί του αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα να τον καλέσω να κατέβει και να χαλαρώσει μαζί μου, ίσως στο Τενεσί «

Και συνέχισε λέγοντας:

«Θα στήσουμε μια σκηνή, θα ανάψουμε φωτιά, ένα βήμα μακριά από όλα και μόνος, ξέρεις, μακάρι κάνοντας ένα διάλειμμα για λίγο, σκεπτόμενοι μόνο ότι είναι σημαντικό. Έχει όλη τη ζωή μπροστά του και θα μου άρεσε μόνο να τον βλέπω να το απολαμβάνει λίγο αυτό που έχει και να επικεντρωθεί στη μουσική. Είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης »

Η Lady Gaga στηρίζει τους Beliebers #MonstersSupportBeliebers

Πάντως στο πλευρό του Justin Bieber είναι ο Steven Tyler ο οποίος σχολίασε τα καμώματά του λέγοντας:

«Πήρα τηλέφωνο τον Justin σήμερα το πρωί. Του είπα, Justin να σε ρωτήσω κάτι: Κάθεσαι δίπλα σε μια όμορφη γυναίκα; Μου είπε «ναι». Τον ρώτησα ξανά: «Οδηγείς μια κίτρινι ferrari;» μου απάντησε «ναι!». Του λέω «είσαι ο μεγαλύτερος pop star παγκοσμίως;» μου απαντάει «Ναι». Τότε καλά τα πάς!».

Αφήστε το σχόλιό σας