Τι έγινε στο backstage της φωτογράφησης που έκαναν Γιάννης Πλούταρχος και Πέγκυ Ζήνα για τους σκοπούς της αφίσας τους;

Από τις 30 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα θα μοιράζονται τη σκηνή του «Posidonio» και η ανυπομονησία για την έναρξη των εμφανίσεών τους έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι δυο τους θα συνεργαστούν στο ίδιο χώρο ως καταξιωμένοι καλλιτέχνης, τρία χρόνια μετά τη σύμπραξή τους σε άλλο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Η πρώτη τους συνάντηση πάντως πραγματοποιήθηκε το μακρινό 1999, στις αρχές της απόλυτα επιτυχημένης καριέρας τους, με την οποία ο καθένας μας χάρισε αμέτρητα αγαπημένα τραγούδια.

Έκτοτε, οι πορείες που ακολούθησαν είχαν αρκετά κοινά στοιχεία. Το παρόμοιο ύφος του ρεπερτορίου. Η θέση που απέκτησαν στη συνείδηση του κοινού. Ο σεβασμός που έδειξαν προς αυτό. Όλα συνηγόρησαν ώστε να συνυφανθούν καλλιτεχνικά τα ονόματα του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυ Ζήνα.

«Θέμα Χρόνου» το «Μου Λείπεις»

Ήταν… θέμα χρόνου να μας λείψει η συνεργασία τους στη σκηνή.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα βρίσκονται εν μέσω πυρετωδών προετοιμασιών για τη μεγάλη πρεμιέρα τους. Μία από αυτές (τις προετοιμασίες), ήταν και η κοινή φωτογράφηση για τις ανάγκες της αφίσας τους.

Πριν από λίγες εβδομάδες, οι δύο καλλιτέχνες επισκέφθηκαν το στούντιο του γνωστού φωτογράφου Θωμά Χρυσοχοΐδη, όπου «αφέθηκαν» στη φωτογραφική μηχανή του.

Το τελικό αποτέλεσμα, μάλιστα, ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα.

Γιάννης Πλούταρχος - Πέγκυ Ζήνα (2016) - Hit Channel

Στο κατώφλι της έναρξης των εμφανίσεων του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυ Ζήνα στο  «Posidonio», με το σχήμα να συμπληρώνουν οι Kings, αποκαλύπτονται τα παρασκήνια εκείνης της φωτογράφησης.

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα, που επιβεβαιώνει και τη χημεία τους, οι δύο καλλιτέχνες στάθηκαν μπροστά στο φακό διατεθειμένοι να ρυθμίσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αφήστε το σχόλιό σας