Μία λαμπερή πρεμιέρα σε μία μαγική βραδιά γεμάτη επιτυχίες επιφύλασσαν στο κοινό ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα.

Μία μεγάλη συνεργασία μεταξύ δύο μεγάλων καλλιτεχνών: Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα έσμιξαν στο «Posidonio».

Η παραλιακή υποδέχτηκε το καλλιτεχνικό σχήμα που θα μονοπωλήσει τις επιλογές των Αθηναίων για την έξοδό τους με μία λαμπερή πρεμιέρα σε μία μαγική βραδιά γεμάτη επιτυχίες.

Τρίτα χρόνια έπειτα από την προηγούμενη συνεύρεσή τους στη σκηνή, ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα θα συμπλέουν για τους επόμενους μήνες στο «Posidonio». Η ανυπομονησία για τη νέα συνάντησή τους ήταν τόσο μεγάλη που το πρώτο τριήμερο εμφανίσεων έγινε sold out από νωρίς.

Δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες με κατακτημένη τη διαχρονική επιτυχία και την απέραντη αγάπη του κοινού στην πολυετή πορεία τους δημιουργούν μία ατμόσφαιρα που αναδίδει νοσταλγικές στιγμές και έντονα συναισθήματα, χάρη στις παλιές και νέες επιτυχίες της δισκογραφίας τους.

Οι Kings, οι «βασιλιάδες» των αλλεπάλληλων smash hits, συνδράμουν στη διαμόρφωση του κατάλληλου εκρηκτικού κλίματος με τα τραγούδια τους που έχουμε αγαπήσει.

Στο «Posidonio» δίνει «Ραντεβού» και ο Γιώργος Λιάτης. Στο πρόγραμμα συμμετέχει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Βασίλης Άνης.

Η πρεμιέρα

Η πρεμιέρα τους πραγματοποιήθηκε σε ένα κατάμεστο «Posidonio» το βράδυ της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου, παρουσία θαυμαστών, συναδέλφων και σύσσωμων των συνεργατών τους.

Συγκεκριμένα, τα φλας των φωτογράφων «έπιασαν» εκεί τον Ηλία Βρεττό (ο οποίος θα εμφανίζεται σε χώρο του ίδιο επιχειρηματία), το Νίκο Μακρόπουλο με τη Γιούλη Τάσσου, τον Ανδρέα Λέοντα και πολλούς ακόμη.

Στο «Posidonio» γιόρτασε τα γενέθλιά της και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Minos EMI / Universal, κ. Μαργαρίτα Μάτσα, της εταιρείας που ανήκουν η Πέγκυ Ζήνα και οι Kings και από όπου φυσικά αναδείχθηκε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Δείτε στιγμιότυπα από τη βραδιά της έναρξης:

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα θα εμφανίζονται στο «Posidonio» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Αφήστε το σχόλιό σας