Ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι από τα live sessions για την ηχογράφηση του νέου της άλμπουμ μοιράζεται η PJ Harvey.

Η PJ Harvey, η σημαντικότερη φυσιογνωμία στη ροκ μουσική, φέρνει στο «φως» ένα αδημοσίευτο τραγούδι από τις ηχογραφήσεις της νέας δουλειάς της «The Hope Six Demolition Project».

Ερμηνεύτρια, μουσικός και στιχουργός, η Polly Jean Harvey κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο καινούριο άλμπουμ της τον προηγούμενο Απρίλιο, πέντε έτη έπειτα από το βραβευμένο (με Mercury Prize) «Let England Shake».

Η ηχογράφηση των τραγουδιών διεξήχθη τον Ιανουάριο του 2015 κατά τη διάρκεια «ζωντανών» sessions στο κέντρο τεχνών του Somerset House στο Λονδίνο. Ένα project που πήρε την ονομασία «Recording in Progress».

Εκεί, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί στη διαδικασία δημιουργίας του δίσκου σε ένα ειδικά διαμορφωμένο στούντιο για το σκοπό αυτό.

Το CD του «The Hope Six Demolition Project» κατέκτησε την πρωτιά του βρετανικού chart ενώ στην Ελλάδα συναντήθηκε στην πέμπτη θέση.

Επιπλέον, η PJ Harvey «τίμησε» το ελληνικό κοινό με μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα, στο πλαίσιο του «Release Festival», στις 7 Ιουνίου.

Το «Guilty» είναι ένα ακυκλοφόρητο, μέχρι πρότινος, κομμάτι από τις ηχογραφήσεις του «The Hope Six Demolition Project», το οποίο βγήκε στη δημοσιότητα τις ημέρες αυτές.

Ακούστε το παρακάτω:

Αφήστε το σχόλιό σας