Ποιο διάσημο πρόσωπο φέρεται να έχει κατηγορήσει τον Justin Bieber για τους στίχους του «What Do You Mean» και τι απαντά;

Η Lena Dunham, Αμερικάνα συγγραφέας, σκηνοθέτης, παραγωγός και ηθοποιός (δημιουργός της σειράς «Girls» του ΗΒΟ), φέρεται να έχει υπαινιχθεί κατηγορίες προς τον Justin Bieber με αφορμή το καινούριο single «What Do You Mean.

Η επίμαχη τοποθέτηση της 29χρονης δημιουργού δημοσιεύθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter: «Ας κάνουμε πέρα pop τραγούδια όπου ένα κορίτσι γνέφει ‘ναι’ όταν εννοεί ‘όχι’ και αντίστροφα, εντάξει;».

Η… «σπόντα» θωρήθηκε πως αφορά τους στίχους του νέου single του Justin Bieber:

«What do you mean? / When you nod your head yes / But you wanna say no / What do you mean?»
(Μτφρ: «Τι εννοείς / Όταν γνέφεις ‘ναι’ / Αλλά θες να πεις ‘όχι’ / Τι εννοείς;»).

Η Lena Dunham επανήλθε στο Instagram, αυτή τη φορά, προκειμένου να ξεδιαλύνει το τοπίο. Με την παρακάτω φωτογραφία και τη λεζάντα «Πώς μπόρεσε κάποιος να σκεφτεί ότι έχω πρόβλημα με τον Bieber, διαψεύδει κάθε φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες.

 

Το «What Do You Mean?», σε παραγωγή του Skrillex, είναι ο προάγγελος του επερχόμενου studio album του Justin Bieber.

Αν και ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Καναδού pop star δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, ξέρουμε ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου περιέχοντας περισσότερες παραγωγές του Skrillex και συνεργασίες με τους Drake και Diplo.

Ακούστε το «What Do You Mean?» παρακάτω:

 

Αφήστε το σχόλιό σας