Ο Πέτρος Ιακωβίδης θα συμμετάσχει ως δημιουργός στο επερχόμενο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό από τη σκηνή του «Fantasia» στη δισκογραφία.

Το ελπιδοφόρο ταξίδι του Πέτρου Ιακωβίδη στο μουσικό κόσμο ξεκίνησε με κάθε επισημότητα πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν κυκλοφόρησε το single «Ο Έρωτάς Μου Γίνε» με τη σφραγίδα του Stan και της Icon Music.

Στις αρχές της χρονιάς έβαλε τις βάσεις για το μέλλον με έναυσμα την επιτυχία «Βάλε», στην οποία επισφραγίστηκε η εξαιρετική χημεία του με τον Stan και την Icon Music˙ με τη μόνη διαφορά ότι έβαλε και ο ίδιος το δικό του «λιθαράκι» στη δημιουργία του κομματιού.

Ενόσω ο Πέτρος Ιακωβίδης βρίσκεται στο κατώφλι της αποκάλυψης της ολοκαίνουριας επιτυχίας του με τίτλο «Αγκαλιά», ενός τραγουδιού που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Minos EMI κάνοντας αίσθηση, αφήνει το αποτύπωμά του και ως δημιουργός.

Ο πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής αναμένεται να συμμετάσχει με τραγούδια που υπογράφει ιδιοχείρως στην επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Κωνσταντίνου Αργυρού, από την οποία έχουμε απολαύσει τις επιτυχίες «Το Συμπέρασμα» και «Τα Κατάφερες».

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο Πέτρος Ιακωβίδης μέσα από τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι πολύ μεγάλη η χαρά του.

Με τον τρόπο αυτό η συνεργασία τους επεκτείνεται και σε άλλους μουσικούς τομείς, καθώς ο Πέτρος Ιακωβίδης εμφανίζεται από τις 8 Απριλίου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Ελένη Φουρέιρα και τη Φανή Δρακοπούλου στο «Fantasia».

[fb_pe url=»https://www.facebook.com/petrosiakovidis/posts/1698433273755238″ bottom=»30″]

Αφήστε το σχόλιό σας