Ποια η αποτίμηση που κάνει η Πέγκυ Ζήνα για την παρουσία της «X-Factor»;

Η Πέγκυ Ζήνα μιλά για τα συναισθήματα που αποκόμισε κατά τη συμμετοχή της ως κριτής στον τελευταίο κύκλο του «X-Factor».

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα κάθισε για πρώτη φορά στην καρέκλα του μέντορα στο διάσημο talent show, όπου μέσα από τη συνολική διαδικασία του παιχνιδιού ήρθε αντιμέτωπη – όπως εξομολογείται – με άβολες καταστάσεις.

Στο φινάλε των εμφανίσεών της με το Νίκο Μακρόπουλο στη Θεσσαλονίκη και μία ανάσα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της συνεργασίας με το Γιάννη Πλούταρχο στην Αθήνα, η Πέγκυ Ζήνα αποκαλύπτεται για την παρουσία της στο «X-Factor» στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Happy Day».

Γιάννης Πλούταρχος & Πέγκυ Ζήνα: Αυτή είναι η αφίσα τους για το «Posidonio»

Μετάνιωσε που «βγήκε» στην τηλεόραση μέσω του «X Factor»;

«Αν είχα τον χρόνο ευχαρίστως θα το ξανάκανα. Δεν κρύβω ότι δεν πέρασα πάντα καλά ψυχολογικά στο X-Factor. Δεν θέλω, ας πούμε, να φέρονται στους νέους καλλιτέχνες όπως δεν θα ήθελα να μου φερθούν στα πρώτα μου βήματα.», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Κατά πόσο ήταν δύσκολο να κρίνει τις φερέλπιδες φωνές;

«Ξέρεις μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να πω σε κάποιο παιδί δεν ήσουν καλός σήμερα, ή δεν ήσουνα καλή ή περίμενα άλλα. Μου στοίχιζε αυτό το πράγμα. Δεν έκανα τηλεόραση εγώ. Και γι’ αυτό δεν έκανα και τόσες ίντριγκες. Πέρασα λοιπόν αρκετές στιγμές “κάπως” για τον χαρακτήρα μου.»

Παίζει ρόλο η ίντριγκα στα talent show;

Η Πέγκυ Ζήνα λέει: «Δυστυχώς όταν δημιουργούνται οι ίντριγκες, είτε αυτές είναι αυθόρμητες, είτε {…} Υπάρχουν άνθρωποι που τις κάνουν και από μόνοι τους τις ίντριγκες… Ανεβάζουν νούμερα. Οπότε οι άνθρωποι της τηλεόρασης τις αγαπούν, σε εισαγωγικά.»

«Μου Λείπεις»: Ακούστε το νέο τραγούδι της Πέγκυ Ζήνα

Πέγκυ Ζήνα - Peggy Zina (2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας