Αυτοί είναι οι τίτλοι των τραγουδιών που συγκέντρωσε ο Πασχάλης Τερζής για το ολοκαίνουριο δίσκο του!

Ο Πασχάλης Τερζής κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες τη νέα δισκογραφική δουλειά του, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη για ψηφιακές προ-παραγγελίες.

Πέντε χρόνια αδράνειας, πέντε χρόνια δημιουργικής σιωπής μεσολάβησαν έως ότου ο δημοφιλής καλλιτέχνης επανακάμψει δριμύτερος στα δισκογραφικά δρώμενα με νέες σημαντικές συνεργασίες.

Το καινούριο άλμπουμ του Πασχάλη Τερζή τιτλοφορείται «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι» και προλογίζεται από το ομότιτλο τραγούδι που βγαίνει επίσημα στον αέρα αύριο, Δευτέρα 18 Απριλίου. Ένα ζεϊμπέκικο ωδή στο γυναικείο φύλο σε στίχους του κορυφαίου Λευτέρη Παπαδόπουλου και μουσική του Βασίλη Δήμα.

Στα υπόλοιπα μουσικά κομμάτια του δίσκου, δεκατρία στο σύνολο,ο Πασχάλης Τερζής συναναστρέφεται με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, τον Ηλία Φιλίππου, το Νίκο Μωραΐτη, το Βασίλη Παπαδόπουλο, το Χρυσόστομο Καραντωνίου και το Βασίλη Δήμα.

Ποιοι είναι οι τίτλοι, λοιπόν, των τραγουδιών που συνέλεξε ο τραγουδιστής για την πολυαναμενόμενη δισκογραφική του επάνοδο; Παρακάτω αποκαλύπτεται η σχετική λίστα:

 1. Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι
 2. Ένα Λεπτό Πριν Λήξει Η Αγάπη
 3. Άσε Με Να Ζω Στην Αλητεία Μου
 4. Ονειρεύτηκα Ένα Πάλκο
 5. Δύο Και Σήμερα
 6. Παράπονα
 7. Μην Κλάψεις, Μη
 8. Τα Ψιλά
 9. Είναι Αλλιώς Χωρίς Εσένα
 10. Σκληρή Δοκιμασία
 11. Φαντασίωση
 12. Το Κόκκινο Το Στόμα Σου
 13. Βομβαρδισμένη Πόλη

Το νέο CD του Πασχάλη Τερζή, «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι», κυκλοφορεί στις 21 Απριλίου από τη Minos EMI και είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στο iTunes (πατήστε εδώ για να το βρείτε).

Πώς θα ακούσετε το άλμπουμ, πρώτοι, πριν την κυκλοφορία του;
Έχετε λίγα ακόμη εικοσιτετράωρα να το ανακαλύψετε!

Αφήστε το σχόλιό σας