Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Nίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Γιοκαρίνης ανταμώνουν πάλι στο «Κύτταρο», πιο αθεράπευτα ροκ εν ρολ από ποτέ!

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μηλιώκας, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Γιοκαρίνης ξανασμίγουν την παρέα τους στο «Κύτταρο», για τέσσερις μόνο παραστάσεις.

Η σκηνή που τους γνώρισε όταν έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο, «διψασμένους» για μουσική, δημιουργία και τραγούδι, τους ανταμώνει και πάλι ως τέσσερις σημαντικούς ερμηνευτές και τραγουδοποιούς με ατελείωτη προσφορά.

Τέσσερις καριέρες, μία αλήθεια: Τα αναρίθμητα τραγούδια με διαχρονική ποιότητα που θεμελίωσαν τα χνάρια τους στο μουσικό σκηνικό μας. Τραγούδια απρόβλεπτα, παράφορα ελκυστικά και μόνιμα επίκαιρα.

Σε μία αμφίρροπη και μεταβαλλόμενη εποχή, οι τέσσερίς τους προτιμούν συνειδητά να παραμένουν «ρομαντικοί – κυνικοί {…} και αθεράπευτα ροκ εν ρολ».

Τραγουδάνε τη «στιγμή», εμπνέονται από αυτή και δίνουν το κάλεσμα για τις επικείμενες εμφανίσεις τους στο «Κύτταρο». Μία απροσδόκητη, συναρπαστική και «ασόβαρη – σοβαρή» συνύπαρξη.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μηλιώκας, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Γιοκαρίνης θα δώσουν 4 παραστάσεις στο «Κύτταρο» την Παρασκευή 14 & 21 και το Σάββατο 15 & 22 Οκτωβρίου.

Η προπώληση ξεκινά από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες – Εισιτήρια

Κύτταρο
Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 822 4134, 210 882 2460

Παρασκευή 14 – Σάββατο 15 Οκτωβρίου
Παρασκευή 21 – Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00.

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Σημεία προπώλησης: viva.gr, Public, Reload Stores, Seven Spot, 11876

Αφήστε το σχόλιό σας