Η Πάολα αλλάζει δισκογραφική στέγη και συνεργάζεται δισκογραφικά με το Γιώργο Θεοφάνους!

Αλλαγή σελίδας για την Πάολα, με δύο ειδήσεις που μόνο ως «βόμβα» θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν!

Πραγματοποιώντας μία ανασκόπηση στην καριέρα της λαϊκής τραγουδίστριας τα τελευταία χρόνια, παρατηρεί εύκολα κανείς την ανοδική εξέλιξή της και τη διαφοροποίηση των επιλογών στο ρεπερτόριό της.

Αναμφίβολα, η συνεργασία της με το συνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο και το στιχουργό Ηλία Φιλίππου που ξεκίνησε – παράλληλα με την ένταξή της στη Heaven Music – πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της.

Οι επιτυχίες ήταν πολλές και δυνατές, με αποτέλεσμα το όνομα της τραγουδίστριας με την αυθεντική λαϊκή φωνή να βρίσκεται πια σε κάθε συζήτηση.

Μετά από δύο δισκογραφικές δουλειές με το δίδυμο Παπαδόπουλου – Φιλίππου («Γίνε Μαζί Μου Ένα», «Η Μόνη Αλήθεια») και ένα ενδιάμεσο live album («Μετά Τα Μεσάνυχτα»), η Πάολα αποφάσισε στον τελευταίο δίσκο της «Κρύβω Αλητεία» να στραφεί σε δημιουργούς – συναδέλφους της όπως ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Χρήστος Δάντης.

Φυσικά και εδώ υπήρξαν επιτυχίες.

Την άνοιξη του 2014 ανακοινώθηκε η τριετής επέκταση του συμβολαίου της Πάολα με τη Heaven, μία περίοδος που τελικά δεν ολοκληρώνεται.

Η Panik και ο Γιώργος Θεοφάνους

Μετά από μία αρκετά δύσκολη χρονιά σε προσωπικό επίπεδο, η 34χρονη καλλιτέχνιδα ανασυντάσσει τις δυνάμεις της εν όψει του χειμώνα και της νέας σεζόν.

Η πληροφορία που έκανε το γύρο περί αλλαγής δισκογραφικής στέγης επιβεβαιώνεται.

Η Πάολα «μετακομίζει» στο δυναμικό της Panik Records, κάτω από την ετικέτα της Panik Platinum, όπου την περιμένει άλλη μία κορυφαία σύμπραξη!

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντά για πρώτη φορά στο στούντιο με την τραγουδίστρια με το αμίμητο στυλ και μαζί ηχογραφούν καινούριες επιτυχίες που ανυπομονούμε να ακούσουμε.

Ο Κυπριακής καταγωγής δημιουργός των ανεξίτηλων τραγουδιών είχε προϊδεάσει για τα μελλοντικά του σχέδια, λέγοντας ότι θα βρεθεί με μία γυναίκα (σ.σ. όπως και έναν άντρα) που δεν έχει συνεργαστεί ξανά.

Όπως έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους στο λογαριασμό του στο Twitter, το πρώτο τραγούδι της συνεύρεσης που «ίσως κανείς δεν περίμενε» είναι καθ’ οδόν.

Συγχρόνως, η Πάολα επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα ανταμώνοντας με το μοναδικό Σάκη Ρουβά στο «Κέντρο Αθηνών». Η έναρξη των εμφανίσεών τους έχει τοποθετηθεί για τις 14 Οκτωβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας