Θα ακούσουμε και δεύτερο τραγούδι από όσα δεν πρόλαβε να μας χαρίσει ο Παντελής Παντελίδης αυτοπροσώπως;

Ενόσω το «Θυμάμαι» καταρρίπτει επιδόσεις ασταμάτητα πραγματοποιώντας την πιο απίστευτη πορεία, αναπτύσσεται πάλι η φημολογία ότι ο Παντελής Παντελίδης θα εξακολουθεί να μας συντροφεύει με δεύτερο ακυκλοφόρητο τραγούδι.

Το «Θυμάμαι» είναι το πρώτο μουσικό κομμάτι του καλλιτέχνη που είδε το φως της δημοσιότητας έπειτα εκείνο το τραγικό πρωινό της 18ης  Φεβρουαρίου που μας συγκλόνισε και έχει χαραχτεί βαθιά στη μνήμη μας.

Όπως ήταν αναμενόμενο και όπως συνέβαινε με κάθε κυκλοφορία του τραγουδιστή, ο ενθουσιασμός ήταν τεράστιος.

Τη στιγμή αυτή, το τραγούδι έχει αναρριχηθεί στην πρώτη θέση του μικτού airplay chart, όντας παράλληλα για εννιά συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του ελληνικού ρεπερτορίου. Ταυτόχρονα, το video του στο YouTube έχει καταγράψει πάνω από 13,5 εκατομμύρια προβολές.

Όλο αυτό το διάστημα έχουν λεχθεί πολλά για όσα ολοκληρωμένα ή ανολοκλήρωτα τραγούδια είχε στην άκρη ο Παντελής Παντελίδης.

Το μόνο σίγουρο ήταν ότι είχε αποφασίσει να μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει τον επόμενο δίσκο του αμέσως μετά την πρεμιέρα των εμφανίσεών στην Αθήνα, απαλλαγμένος από το άγχος της.

Δυστυχώς, όπως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ η πρεμιέρα, καθώς ήταν ορισμένη για το επόμενο βράδυ από το μοιραίο δυστύχημα, έτσι και ο Παντελής Παντελίδης δεν πρόλαβε να περάσει μπροστά στο μικρόφωνο του στούντιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo, η δισκογραφική εταιρεία του αξέχαστου καλλιτέχνη, η Minos EMI, σκοπεύει να μας προσφέρει άλλο ένα αδημοσίευτο τραγούδι του.

Σε διαφορετικό ύφος αυτή τη φορά, θα ακούσουμε μία μπαλάντα «με πολύ ξεχωριστούς στίχους». Κατά αυτά που γράφονται, το τραγούδι προσανατολίζεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Αφήστε το σχόλιό σας