Οι Onirama, ο Χρήστος Κυριαζής και οι Stereo Soul μπλέκουν όμορφα τις αντιθέσεις και τα τραγούδια τους εν όψει των κοινών εμφανίσεών τους.

Οι Onirama επιφυλάσσουν για τις επικείμενες ζωντανές εμφανίσεις τους μία αναπάντεχη μουσική συνύπαρξη!

Εφτά χρόνια μετά, το συγκρότημα επιστρέφει στον… τόπο του «εγκλήματος», στο χώρο όπου διασκέδασαν το κοινό με τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες τους. Η σκηνή του «Άνοδος Stage Live» υποδέχεται ξανά τους Onirama, αυτή τη φορά ως ένα από τα καλύτερα σημερινά γκρουπ με ακόμη περισσότερα αγαπημένα τραγούδια στο ενεργητικό τους και με άκαμπτο ρομαντισμό.

«Βάλαμε φωτιά στα φρένα»

Στο νούμερο 183 της Λεωφόρου Πειραιώς, οι Onirama θα… «βάλουν φωτιά στα φρένα» και με κολλημένο το γκάζι θα στήσουν το δικό τους μεγάλο πάρτι, γεμάτο από παλιές και νέες επιτυχίες.

Με σύμμαχο την ανεξάντλητη που διαθέτει μόνιμα ο Θοδωρής Μαραντίνης και η υπόλοιπη μπάντα, οι βραδιές θα σημαδευτούν από την ακαταμάχητη αύρα των Onirama.

Οι Onirama μηδενίζουν τη ζωή
με το video clip από «Το Μηδέν»

«Στο μυαλό μου είσαι»

Το όνομα που θα συμπληρώσει το «σκηνικό» στο «Άνοδος» είναι η μεγαλύτερη έκπληξη.

Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Χρήστος Κυριαζής επανακάμπτει δριμύτερος τόσο στα νυχτερινά συμβάντα της πρωτεύουσας είκοσι χρόνια έπειτα από την τελευταία του εμφάνιση, έχοντας πάντα ως συνοδεία τις διαχρονικές και αξέχαστες επιτυχίες που έγραψε και ερμήνευσε στην καριέρα του.

Αναμφίβολα, τα δύο διαφορετικά μουσικά είδη που εκπροσωπεί επάξια η κάθε πλευρά θα δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα που θα συνδυάσει τη γοητεία του νέου με την εμπειρία του παλιού.

Στο σχήμα συμπληρώνουν το δίδυμο των Stereo Soul με τις βελούδινες φωνές και ο επιτυχημένος παραγωγός των hits, Alex Leon.

«Κλείσε τα μάτια και… έλα μωράκι μου»

Λίγο πριν την πρεμιέρα τους στις 5 Νοεμβρίου, οι συντελεστές του προγράμματος συγκεντρώθηκαν στον ίδιο χώρο για να βιντεοσκοπήσουν το προωθητικό βίντεο των εμφανίσεών τους.

Μπλέκοντας όμορφα τις πορείες, τις αντιθέσεις και τα τραγούδια τους, οι Onirama, ο Χρήστος Κυριαζής και οι Stereo Soul αποτύπωσαν το κλίμα για την απροσδόκητη συνάθροισή τους επί σκηνής.

Δείτε το ευφάνταστο video παρακάτω:

Αφήστε το σχόλιό σας