W.A.S.P. «30 YEARS OF THUNDER»

ΑΘΗΝΑ – Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, Gagarin 205 – Λιοσίων 205
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00,
Το live ξεκινά στις 22:30

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Σάββατο 24 Νοεβρίου, Principal Club Theater – ΜΥΛΟΣ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00,
Personality Crisis 20:45-21:30
Το live ξεκινά στις 22:00

29 χρόνια πριν, στις 21 Σεπτεμβρίου του 1982 οι W.A.S.P. έδωσαν το πρώτο τους show στο Troubadour στο Λος Άντζελες. Και φέτος την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η παγκόσμια περιοδεία τους για να γιορτάσουν 30 χρόνια
καταιγιστικού, σκληροτράχηλου metal!!!

Και φυσικά ο Blackie Lawless επιστρέφει στην αγαπημένη του Ελλάδα και στο κοινό με το οποίο τον δένουν ισχυροί δεσμοί για δύο συναυλίες
Οι W.A.S.P. υπόσχονται να μας παρουσιάσουν το εντυπωσιακότερο show της 30χρονης πορείας τους!

Το δίωρο show αποτελείται από τρία μέρη: το πρώτο ωριαίο set περιλαμβάνει τραγούδια από τα 4 πρώτα albums των W.A.S.P. (“W.A.S.P.”, “Last Command”, “Inside The Electric Circus”, “The Headless Children”)
το δεύτερο set θα είναι αφιερωμένο στο “The Crimson Idol”  – το πιο επιτυχημένο ever album τους – που θα το παρουσιάσουν μαζί με την ταινία που έχει ο Blackie ειδικά δημιουργήσει.
Στο τρίτο set θα περιλαμβάνει υλικό από το καινούργιο studio album αλλά και παλιότερα, αγαπημένα τραγούδια.

Είναι σίγουρο ότι στις δύο αυτές συναυλίες θα ακούσουμε τα Wild Child, I Wanna Be Somebody, L.O.V.E. Machine και δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε ρυθμικά Bla-ckie, Bla-ckie, Bla-ckie!

Ο Blackie Lawless με τους W.A.S.P., έρχεται να τα ισοπεδώσει όλα σε δύο βραδιές καθαρόαιμου, γνήσιου metal!!! Προετοιμαστείτε κατάλληλα για το κεντρί του!!

Studio Discography:
W.A.S.P. (1984)
The Last Command (1985)
Inside the Electric Circus (1986)
The Headless Children (1989)
The Crimson Idol (1992)
Still Not Black Enough (1995)
Kill Fuck Die (1997)
Helldorado (1999)
Unholy Terror (2001)
Dying for the World (2002)
The Neon God: Part 1 – The Rise (2004)
The Neon God: Part 2 – The Demise (2004)
Dominator (2007)
Babylon (2009)

W.A.S.P.Line up
Blackie Lawless
Doug Blair
Mike Duda
Mike Dupke

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια κοστίζουν 28 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Αθήνα
TICKET HOUSE
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς).
Τηλ.: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη
MUSICLAND
Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264 880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr

loading...
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ