Δεν σταματά το κύμα της επιτυχίας των One Direction. Μετά από τις πωλήσεις ρεκόρ, sold-out συναυλίες και τα εκατομμύρια των fans στα socila media, έρχεται και η αλυσίδα καταστημάτων καφέ!

One Direction παντού.  Το πιο δημοφιλές boy band τα τελευταία χρόνια ετοιμάζεται να πάει πέρα από τον κόσμο της μουσικής.

One Direction – Midnight Memories | #VideoPremiere

Σύμφωνα με  ανεπιβεβαίωτες φήμες, φαίνεται πως αυτό το μήνα εγκαινιάζεται στο Τόκιο η πρώτη καφετέρια με την υπογραφή των One Direction. Το μαγαζί θα  βρίσκεται στην περιοχή της Shibuya  και θα  είναι σε στυλ  Planet Hollywood .  Αν μάλιστα πάει καλά το εγχείρημα στην Ιαπωνική πρωτεύουσα, τότε θα ανοίξουν και άλλα σε άλλες μεγάλες πόλης  σε όλο τον κόσμο, με σειρά να έχει το Λονδίνο και στη συνέχεια η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Βερολίνο και το Σίδνεϊ.

Σύμφωνα με μια πηγή η λειτουργία θα μπορούσε να είναι πολύ κερδοφόρα για το συγκρότημα, βλέποντας και την  επιτυχία των  Temporary Store . Αν όντως γίνει κάτι τέτοιο οι directioners θα μπορούν να πίνουν τον καφέ τους σε ένα περιβάλλον πλούσιο σε εικόνες και μουσική από τους One Direction.


Loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας