Ένα δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας που κάνει σήμερα (15/11) το γύρο των μέσων ενημέρωσης είναι η αιτία που ο Γιάννης Πλούταρχος προβαίνει σε ανακοίνωση διάψευσης.

Εν συντομία, προς την καλύτερη κατανόηση του θέματος, η lifestyle εφημερίδα με κεντρικό πρωτοσέλιδό της στο φύλλο του Σαββατοκύριακου 15-16/11 αναφέρεται σε μία πρόσφατη υποτιθέμενη συνάντηση του δημοφιλούς καλλιτέχνη και της τηλεοπτικής παραγωγού Ρούλα Χάμου με τη νεοεκλεγείσα Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένια Δούρου.

Στο ραντεβού των δύο πλευρών, που είχε μέχρι και… αριθμό πρωτοκόλλου, όπως ισχυρίστηκε η εφημερίδα, συζητήθηκε το ενδεχόμενο υλοποίησης μίας τηλεοπτικής παραγωγής για την τουριστική προβολή της Αττικής με παρουσιαστή το Γιάννη Πλούταρχο. Ο θόρυβος που προκλήθηκε έγκειται στο κόστος παραγωγής του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ, το οποίο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του άρθρου έφτανε το 1.000.000€, ένα ποσό που οδήγησε στο να μην ευοδωθεί η συνεργασία.

Ο Γιάννης Πλούταρχος με ανακοίνωσή του που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω ξεκαθαρίζει το τοπίο, προβάλλοντας πως τα προαναφερθέντα γεγονότα δε συνέβησαν στην πραγματικότητα, αλλά μόνο στο αποκύημα της φαντασίας της εφημερίδας.

Επιπλέον, ο τραγουδιστής παραπέμπει στο γραφείο της κ. Ρένιας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής για την περαιτέρω επίσημη διάψευση του θέματος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ TOY ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ESPRESSO:

Η ρυπαρότητα της εφημερίδος «ESPRESSO» ξεπέρασε κάθε όριο στο φύλλο του Σαββατοκύριακου 15 – 16.11.2014.

.

Αντιπαρέρχομαι στο πρωτοσέλιδο ψευδέστατο δημοσίευμα της ανωτέρω εφημερίδας, στο οποίο αναφέρεται ότι, δήθεν, απαίτησα ποσό 1.000.000 ευρώ από την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, για δήθεν, παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προέβαλλε τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών.

.

Διαψεύδω κατηγορηματικά το ανωτέρω συκοφαντικό και απαξιωτικό για το πρόσωπό μου δημοσίευμα που ανηπαρήχθη από μέρος του ηλεκτρονικού τύπου, δεδομένου του ότι ουδέποτε πραγματοποίησα συνάντηση με την νεοκλεγείσα Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και ουδεμία πρόταση παραγωγής ντοκιμαντέρ έκαμα, καθώς καμία σχέση δεν έχω επιχειρηματικά με παραγωγή των ντοκιμαντέρ.

.

Για το αληθές αυτό γεγονός μπορεί να ερωτηθεί και το γραφείο της ίδιας της Περιφερειάρχου Αττικής ή η ίδια η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου για να διαψεύσουν το κατάπτυστο δημοσίευμα.

.

Το Λόγο κατά των συκοφαντών μου θα έχει η Δικαιοσύνη. Δεν επιτρέπω άλλο τη στοχοποίησή μου με ανυπόστατα και άθλια δημοσιεύματα.

 

UPDATE

17.11.2014

Η Περιφέρεια Αττικής με τη σειρά της διέψευσε το επίμαχο δημοσίευμα. Συγκεκριμένα διαβάζουμε στην ανακοίνωση της Αντιπεριφερειάρχου Αττικής κ. Εύη Αποστολάκη:

«Η δημοσιογράφος Ρούλα Χάμου επικοινώνησε με το γραφείο της περιφερειάρχου Αττικής, ζητώντας συνάντηση. Το αίτημα της παραπέμφθηκε στην αρμόδια αντιπεριφερειάρχη, η οποία πραγματοποίησε τη συνάντηση με την κυρία Χάμου στις 3 Νοεμβρίου.

.

Στη συνάντηση αυτή δεν παρευρέθηκε ο Γιάννης Πλούταρχος. Η συνάντηση αφορούσε πρόταση της κυρίας Χάμου για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ, με στόχο την τουριστική προβολή της Αττικής, με τη συμμετοχή του κ. Πλούταρχου. Η πρόταση, που η χρηματοδότηση της ήταν κατά πολύ μικρότερη του αναφερθέντος ενός εκατομμυρίου, δεν έγινε δεκτή. Σήμερα, που η συγκυρία είναι κρίσιμη, η διαφάνεια και η σοβαρότητα είναι επιβεβλημένες»

 

Αφήστε το σχόλιό σας