Η αλήθεια του Calvin

Ο Calvin Harris δεν μπορούσε να χωνέψει πως η Taylor Swift τον άφησε για τον Tom Hiddleston (που μόλις χώρισαν), γι’ αυτό το  λόγο τον περασμένο Ιούλιο είχε ένα ξέσπασμα στοTwitter γράφοντας εναντίον της πρώην του .

GQ 📷 @gavinbondphotography

A post shared by Calvin Harris (@calvinharris) on

Τώρα, όμως, μουσικός παραγωγός πιο ήρεμος και έχοντας συλλογιστεί τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή του, μίλησε για αυτά τα tweets σε συνέντευξή του GQ Magazine.

«Όταν τελείωσε, ξέσπασε η κόλαση . Τώρα βλέπω την ιστορία του Twitter από μια άλλη σκοπιά, υπέκυψα στην πίεση. Χρειάστηκα ένα λεπτό για να συνειδητοποιήσω ότι τίποτα από ό, τι συνέβαινε με ενδιέφερε στα σοβαρά. Είμαι θετικός άνθρωπος.»

Αυτό που πραγματικά χάλασε τον Calvin ήταν να βλέπει  την ιδιωτική ζωή του και τα συναισθήματά του ξαφνικά να γίνονται δημόσια, με τον Σκοτσέζο DJ να λέει ότι δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί το ρόλο του σαν διασημότητα.

«Για τους δύο ήταν η λάθος ώρα και κατάσταση. Είναι σαφές ότι δεν προχώραγε, γι ‘αυτό τελείωσε, αλλά όλα τα πράγματα που συνέβησαν μετά ήταν δύσκολα, δεν έχω συνηθίσει να βλέπω την προσωπική μου ζωή, που γίνεται ξαφνικά δημόσια, δεν είμαι καλός στο ρόλο της διασημότητας ».

GQ men of the year issue! 📷 by @gavinbondphotography

A post shared by Calvin Harris (@calvinharris) on

 

Αφήστε το σχόλιό σας