Ο Νίκος Μακρόπουλος και η τελευταία δισκογραφική δουλειά του «Θα περνάω καλά» έγιναν διπλά πλατινένιοι και σας περιμένει να γιορτάσετε μαζί το γεγονός!

Νέος δίσκος με τίτλο «Θα περνάω καλά» ήρθε να προστεθεί ως το 12ο άλμπουμ στην ήδη πετυχημένη δισκογραφική πορεία του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή Νίκου Μακρόπουλου.

Αποτελείται συνολικά από 15 τραγούδια και περιλαμβάνει μπαλάντες που έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν, εξαιρετικά ζεϊμπέκικα και τσιφτετέλια που ξεσηκώνουν καθώς και το ομότιτλο τραγούδι «Θα περνάω καλά» που έχει σημειώσει μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία και έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του τραγουδιστή κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο μέσω γνωστής εβδομαδιαίας εφημερίδας αρχικά ενώ στη συνέχεια διατέθηκε επίσημα μέσω των δισκοπωλείων. Η αγάπη του κόσμου στο Νίκο Μακρόπουλο και τα νέα τραγούδια φάνηκε έμπρακτα με το δίσκο «Θα περνάω καλά» να γίνεται διπλά πλατινένιος.

Ο Νίκος Μακρόπουλος θα γιορτάσει το ευτυχές γεγονός την προσεχή Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:00 στο νυχτερινό κέντρο «Romeo», όπου και εμφανίζεται, με την απονομή της τιμητικής πλακέτας. Να είστε εκεί!

Loading...
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry