Στο γνώριμο χώρο της παραλιακής από όπου αποχαιρετά κάθε χρόνο το καλοκαίρι επανέρχεται ο Νίκος Οικονομόπουλος!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει για άλλο ένα τέλος καλοκαιριού στη σκηνή του «Θέα», για να γίνει ο πόλος έλξης σε μία καθιερωμένη συνάντηση στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης.

Μετά την περυσινή πλέον παρουσία του στο νυχτερινό κέντρο με τη Λένα Παπαδοπούλου αλλά και την άκρως επιτυχημένη χειμερινή σεζόν με το Χρήστο Χολίδη και την Ήβη Αδάμου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο δημοφιλής καλλιτέχνης παίρνει και πάλι το συνηθισμένο για την εποχή δρόμο προς την παραλιακή.

Η νέα ανάρπαστη δισκογραφική δουλειά του «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ» που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal εξακολουθεί να σαρώνει στα ερτζιανά: «Αν Πονάς», «Άκου Να Δεις», «Ποιον Κοροϊδεύω».

Στο πρόγραμμα των μεγάλων νέων και προηγούμενων επιτυχιών του Νίκου Οικονομόπουλου προστίθενται τρεις γοητευτικές, όμορφες και ταλαντούχες γυναικείες παρουσίες.

Η εξαιρετική Στέλλα Καλλή με το καινούριο άλμπουμ «Όλα Μου Τα Σ’ Αγαπώ», η ελπιδοφόρα Μαλού με τα νέο hit «Δες Με» που ακολουθεί το «Τους Είπες Πως» και η Josephine που αφήνει «Καλοκαιρινές Στιγμές».

Νίκος Οικονομόπουλος, Στέλλα Καλλή, Μαλού και Josephine έρχονται στο «Θέα» από την Παρασκευή 26 Αυγούστου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας