Στην παραλιακή και στην πίστα του «Θέα» επέστρεψε ο Νίκος Οικονομόπουλος μαζί με ανανεωμένη συνοδεία.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος επανήλθε στην πίστα του «Θέα» για άλλη μία χρονιά!

Ο συγκεκριμένος χώρος της παραλιακής αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια το πιο σταθερό στέκι του αγαπημένου τραγουδιστή για την εποχή αυτή, όπως συμβαίνει αντίστοιχα με το «Fever» το χειμώνα.

Η έναρξη των εμφανίσεων του Νίκου Οικονομόπουλου στο «Θέα» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 26 Αυγούστου.

Για το επόμενο διάστημα τον καλλιτέχνη θα συνοδεύουν τρεις γυναικείες και μία ανδρική φωνή.

Η Στέλλα Καλλή και η Μαλού προσθέτουν στο παλμό της διασκέδασης ενώ στο σχήμα παίρνει μέρος η Josephine και ο Στράτος Καραλής.

Πρόκειται για ένα από το πρώτα προγράμματα που «εγκαινιάζουν» την καινούρια σεζόν, αφού κατά τη διάρκεια του Αυγούστου τα νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας έκαναν το δικό τους «διάλειμμα».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχοντας τα ηνία του «Θέα», δέχτηκε τους θαμώνες χαρίζοντάς τους όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Στην κορυφή των προτιμήσεων ήταν τα ολοκαίνουρια τραγούδια «Αν Πονάς», «Άκου Να Δεις», «Ποιον Κοροϊδεύω» μέσα από το δίσκο του καλλιτέχνη «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ», που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Δεκέμβριο από τη Minos EMI.

Όπως ήταν φυσικό, η πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου, της Στέλλας Καλλή και των συνεργατών τους στο «Θέα» συγκέντρωσε πάνω της τα φώτα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το αντίστοιχο οπτικοακουστικό υλικό:

Φωτογραφίες

Βίντεο

Αφήστε το σχόλιό σας