Ο Νίκος Οικονομόπουλος γιόρτασε τις πολυπλατινένιες πωλήσεις του νέου δίσκου του «Για Χίλιους Λόγους»!

Η καινούρια δισκογραφική δουλειά του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Για Χίλιους Λόγους» είναι πλέον πολυπλατινένια και ο αγαπημένος τραγουδιστής γιόρτασε το γεγονός σε μία ξεχωριστή εκδήλωση παρέα με όλους τους φίλους του, επώνυμους και μη!

Συνεπής στο ραντεβού του με την επιτυχία ο Νίκος Οικονομόπουλος επέστρεψε στα ράφια των δισκοπωλείων με ακόμη έναν διακριθέντα δίσκο από τη Minos – EMI μετά τα διπλά πλατινένια CD «Ειλικρινά” και «Εννοείται”.

Την πρώτη ιδέα από το νέο δίσκο του «Για Χίλιους Λόγους» πήραμε με το «Ποτέ«, ένα κομμάτι που αγαπήθηκε από την πρώτη μετάδοση και έκτοτε βρίσκεται σταθερά μέσα στην πρώτη 20άδα του επίσημου airplay chart.

Στο «Για Χίλιους Λόγους» συναντούμε 12 ολοκαίνουρια τραγούδια τα οποία κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των ακροατών. Το ομότιτλο κομμάτι του άλμπουμ, μάλιστα, είναι το επόμενο ραδιοφωνικό single που ξεχωρίζει.

Πάνος Καπίρης, Ελένη Γιαννατσούλια, Βασίλης Γιαννόπουλος, Χριστόφορος Γερμενής, Νίκος Δουλάμης, Αγγελική Μακρυνιώτη, Δημήτρης Χαρμάς, Ιορδάνης Παύλου, Παναγιώτης Ραφαήλ και Μαρίτα Ρόσση είναι οι δημιουργοί που υπογράφουν το «Για Χίλιους Λόγους».

Η πολυπλατινένια απονομή του δίσκου έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου στο «Rock n Roll» στην πλατεία Κολωνακίου. Το παρών έδωσαν εκτός από τους συντελεστές του CD, η Δέσποινα Βανδή, η Demy και οι Boys and Noise, με τους οποίους ο Νίκος Οικονομόπουλος εμφανίζεται μαζί φέτος στο «Fever», η Αγγελική Ηλιάδη, ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Λευτέρης Κιντάτος και πολλοί άλλοι!

Αφήστε το σχόλιό σας