Nicki Minaj - The Re-Up cover
Nicki Minaj - The Re-Up (cover)
Nicki Minaj - The Re-Up cover
Nicki Minaj – The Re-Up (cover)

Νέα info για το “The Re-Up” της Nicki Minaj

Σε λίγες μέρες, για την ακρίβεια 19 Νοέμβρη κυκλοφορεί τη re-release “The Re-Up”, ένα repack του τελευταίου άλμπουμ της Nicki Minaj, “Pink Friday: Roman Reloaded” και η rapper ενημερώνει τη tracklist του δίσκου.

Έτσι ανάμεσα στις συνεργασίες του δίσκου εκτός από τους ήδη γνωστούς καλλιτέχνες θα βρούμε και τους rapper Tyga και Lil Wayne, αλλά και την τραγουδίστρια της r&b Ciara.

Δείτε την ανανεωμένη και οριστική tracklist του νέου άλμπουμ

Pink Friday: Roman Reloaded – The Re-Up’
Disc 1
1. Up In Flames
2. Freedom
3. Hell Yeah (Feat. Parker)
4. High School (Ft. Lil Wayne)
5. I’m Legit (Ft. Ciara)
6. I Endorse These Strippers (Ft. Tyga & Thomas Brinx)
7. The Boys (Ft. Cassie)
8. Va Va Voom
Disc 2
1. Roman Holiday
2. Come On A Cone
3. I Am Your Leader Feat. Cam’ron & Rick Ross
4. Beez In The Trap (Ft. 2 Chainz)
5. HOV Lane
6. Roman Reloaded (Ft. Lil Wayne)
7. Champion (Ft. Nas, Drake & Young Jeezy)
8. Right By My Side (Ft. Chris Brown)
9. Sex In the Lounge (Ft. Lil Wayne & Bobby V)
10. Starships
11. Pound The Alarm
12. Whip It
13. Automatic
14. Beautiful Sinner
15. Marilyn Monroe
16. Young Forever
17. Fire Burns
18. Gun Shot (Ft. Beenie Man)
19. Stupid Hoe

Like Love Haha Wow Sad Angry