Ένας νέος ιός έχει κάνει την εμφάνισή του εδώ και λίγες ημέρες στο Facebook στέλνοντας μαζικά μηνύματα με link από το Youtube.

Τα μηνύματα φαίνονται πως έχουν σταλεί από κάποιον φίλο, ωστόσο πάνε σε όλους φίλους του χρήστη (χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει).

Σε περίπτωση που κάποιος από αυτούς πατήσει στο link τότε η διαδικασία επαναλαμβάνετε στους δικούς του Facebook φίλους.

Σε περίπτωση που κάποιος κατά λάθος πατήσει στο link και μολυνθεί ο λογαριασμός του τότε θα πρέπει να σβήσει τα cookies από τις ρυθμίσεις του browser του και να αλλάξει κωδικό στο λογαριασμό του στο Facebook.

Όπως σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος χρήστης αν λάβει ένα τέτοιο μήνυμα, είναι να διαγράψει την συνομιλία και στη συνέχεια να ειδοποιήσει τους φίλους του.

Loading...
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
ΠΗΓΗtribune
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ