«Η Ομορφιά Στην Αθήνα» παραμένει ακαταμάχητη και γι’ αυτό η  Νατάσσα Μποφίλιου επαναφέρει τη «Βαβέλ» στην πόλη, ύστερα από το ταξίδι σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Νατάσσα Μποφίλιου μαζί με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγέλατο επαναφέρουν τη «Βαβέλ» στη δρώμενα της πόλης, της παράστασης που ενθουσίασε και καρποφόρησε το νέο κοινό δίσκο τους.

Η «Βαβέλ» ξεκίνησε την όμορφη περιπλάνησή της την άνοιξη στην Αθήνα και το καλοκαίρι εξαπλώθηκε με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Αποκορύφωμα ήταν η απαστράπτουσα συναυλία που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου στο κατάμεστο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

Η Νατάσσα Μποφίλιου ξορκίζει τις σιωπές
με το νέο single από τη «Βαβέλ»

Σε λίγες ημέρες, μάλιστα, η «Βαβέλ» θα ανοίξει τα φτερά της και εκτός των ελληνικών συνόρων, ταξιδεύοντας έως το Λονδίνο «με τα δικά της τραγούδια».

«Η Ομορφιά Στην Αθήνα», βέβαια, παραμένει ακαταμάχητη και γι’ αυτό η Νατάσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος θα επαναφέρουν τη «Βαβέλ», τη «Βαβέλ 2» όπως θα ονομαστεί, στο χώρο του «Estate».

Από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και για 9 μόνο παραστάσεις η Νατάσα Μποφίλιου θα «ξορκίσει» με την ερμηνευτική παρρησία της την τραυματική σιωπή ενός – παραδόξως – πολύβουου κόσμου.

Το πρόγραμμα των παραστάσεων:
16 – 17, 23 – 24, 30 Δεκεμβρίου
6 – 7, 13 – 14  Ιανουαρίου

Ζουγανέλη, Μαραβέγιας, Μποφίλιου & Χαρούλης
για μία συναυλία μαζί

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Κωστής Μαραβέγιας - Νατάσσα Μποφίλιου - Γιάννης Χαρούλης - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας