Με «Ανήσυχο Καιρό» αλλά απόλυτη ασφάλεια ξεκινάει το νέο ταξίδι της η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου προβλέπει ότι είναι καθ’ οδόν «Ανήσυχος Καιρός»!

Το «Άσ’τα Όλα Κι Έλα» αφήνει ολοένα εντονότερο το στίγμα του ανάμεσά μας. Η δισκογραφική επανεμφάνιση της αγαπημένης καλλιτέχνιδας με ολοκαίνουριο τραγούδι συνδυάστηκε με την εμπορική και ραδιοφωνική επιτυχία.

Χαρακτηριστικά, το «Άσ’τα Όλα Κι Έλα» (που κυκλοφόρησε από τη Minos EMI) έχει πλασαριστεί έως την πρώτη τριάδα της κατάταξης του airplay chart, όσον αφορά στο ελληνικό ρεπερτόριο.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο δυναμικό της Heaven Music από όπου καταστρώνει τα νέα της σχέδια με… «ανήσυχο καιρό», αλλά απόλυτη ασφάλεια.

Με τη σύνθεση του πολυτάλαντου Γιώργου Σαμπάνη και τους στίχους της ικανότατης Ελένης Γιαννατσούλια, οι οποίοι συνυπόγραψαν το «Άσ’τα Όλα Κι Έλα», η Νατάσα Θεοδωρίδου βάζει πλώρη για καινούριες επιτυχίες και δεν την πτοεί επ’ ουδενί λόγω ο «Ανήσυχος Καιρός».

Πώς να συμβεί άλλωστε αυτό όταν ο «Ανήσυχος Καιρός» είναι το νέο τραγούδι της;

Έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση τη Δευτέρα 16 Μαΐου. Κυκλοφορεί στις 23 του ίδιου μήνα από τη Heaven Music.

Στις 20 & 21 Μαΐου η Νατάσα Θεοδωρίδου συναντά επί σκηνής το διάσημο χορευτή flamenco, Farruquito, στο «Φωταέριο» σε μία ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Ένα Ταξίδι Μέσα Απ’Τα Μάτια Μου».

Αφήστε το σχόλιό σας