Με νέα επιτυχία είναι έτοιμη να υποδεχτεί στην αγκαλιά της το νέο της άλμπουμ η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου κορυφώνει τις διεργασίες για την ολοκλήρωση του νέου δίσκου της με ένα ακόμη ολοκαίνουριο τραγούδι.

Τρία χρόνια έπειτα από το τελευταίο προσωπικό της άλμπουμ, το «Σ’ Αγαπώ» σε συνεργασία με τον αξέχαστο Αντώνη Βαρδή, η καλλιτέχνιδα ανανεώνεται πλήρως και εξασφαλίζει την επιτυχία με το καλύτερο δυνατό υλικό.

Ο «Ανήσυχος Καιρός» (σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια) προκάλεσε αναταραχή στις ραδιοφωνικές συχνότητες της χώρας.

Στα «πρόθυρα» κυκλοφορίας της νέας και πολυσυλλεκτικής – από άποψη δημιουργών – δισκογραφικής δουλειάς της, η τραγουδίστρια αιφνιδιάζει ευχάριστα τους ακροατές.

Backstage στη φωτογράφηση
της Νατάσας Θεοδωρίδου για το νέο CD

«Αν Είχα Μείνει»

Όπως ανακοινώθηκε, η Νατάσα Θεοδωρίδου θα μας προσφέρει σύντομα ένα ολοκαίνουριο single που θα φέρει την ονομασία «Αν Είχα Μείνει». Η μουσική θα είναι δημιουργία του Γιώργου Παπαδόπουλου και οι στίχοι της Όλγας Βλαχοπούλου.

Παρότι το teaser (δείτε το παρακάτω) δεν είναι όσο αποκαλυπτικό θα επιθυμούσαμε, η εναλλαγή των φθινοπωρινών και χειμερινών καιρικών συνθηκών δίνουν την αίσθηση συνέχειας του «Ανήσυχος Καιρός».

Το «Αν Είχα Μείνει» θα έρθει «ντυμένο» με ένα ατμοσφαιρικό video clip από τη Heaven Music.

UPDATE: Το τραγούδι έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση από τις 10 Οκτωβρίου, προτού κυκλοφορήσει επίσημα στις 17 του μήνα.

Από τις 21 Οκτωβρίου, τα φώτα της διασκέδασης πέφτουν πάνω στο «Φωταέριο», όπου θα εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου έχοντας στο πλευρό της το Χρήστο Μενιδιάτη. Στο σχήμα θα συμμετέχει και ο νικητής του φετινού «X Factor», Ανδρέας Λέοντας.

Αφήστε το σχόλιό σας