Ένα άκουσμα από την καινούρια επιτυχία της «Αν Είχα Μείνει» αποκαλύπτει η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου πλησιάζει ένα βήμα πιο κοντά στην κυκλοφορία του νέας δισκογραφικής δουλειάς της.

Τρία χρόνια μετά το τελευταίο προσωπικό δίσκο της, το «Σ’ Αγαπώ» σε σύμπραξη με τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή, η καλλιτέχνιδα ανανεώνεται ολοκληρωτικά και εξασφαλίζει την επιτυχία με το καλύτερο δυνατό υλικό.

Ο «Ανήσυχος Καιρός», ένα τραγούδι σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και σε στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, προκάλεσε αναταραχή στα ραδιόφωνα φτάνοντας έως την κορυφαία εξάδα του ελληνικού airplay.

Backstage στη φωτογράφηση
της Νατάσας Θεοδωρίδου για το νέο CD

«Αν Είχα Μείνει»

Στο κατώφλι της κυκλοφορίας του καινούριου δίσκου της, η Νατάσα Θεοδωρίδου – όπως μάθαμε τις προάλλες – μας προσφέρει άλλη μία επιτυχία.

Σε μουσική που υπογράφει ο Γιώργος Παπαδόπουλος και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου, το «Αν Είχα Μείνει» θα καθηλώσει με επίκεντρο τη δυναμική ερμηνεία της Νατάσας Θεοδωρίδου που θα αγγίξει.

Έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση σε επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες ανά την επικράτεια από τις 10 Οκτωβρίου. Κυκλοφορεί επίσημα στις 17 του μήνα από τη Heaven Music.

«Αν είχα μείνει, θα ‘ταν όλα ένα ψέμα, δες τα ζητούμενα πως ‘γίναν δεδομένα…»

Από τις 21 Οκτωβρίου, τα φώτα της διασκέδασης στρέφονται στο «Φωταέριο», όπου θα τραγουδά η Νατάσα Θεοδωρίδου έχοντας πλάι της το Χρήστο Μενιδιάτη. Στο πρόγραμμα θα εμφανίζεται και ο Ανδρέας Λέοντας, ο νικητής του φετινού «X Factor».

«Ένας ανήσυχος καιρός…»: Δείτε το video clip
της τελευταίας επιτυχίας της Νατάσας Θεοδωρίδου

Νατάσα Θεοδωρίδου - Ανήσυχος καιρός (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας